sort proizvodi

OBAVEŠTENJA

by

Важно обавештење: Наставак конкурса за пројекте удружења

Јавни позив Градске општине Пантелеј за финансирање или суфинансирање програма и пројеката удружења у области спорта, активизма за младе, културе и историјског наслеђа, који је током трајања ванредног стања услед пандемије привремено обустављен, поново је отворен од данас, 22.маја 2020.године. Због ванредног стања прекинуте су све радње и престали да важе рокови у спровођењу раније расписаног конкурса, али су све до тада предузете радње у поступку спровођења јавног позива остале на правној снази. Заинтересована удружења грађана са својим програмима и пројектима у наведене четири области могу да конкуришу под истим конкурсним условима почев од 22.маја закључно до 28.маја 2020. Због привременог застоја, поступак оцењивања и одлучивања о поднетим пројекатима и програмима биће убрзан а исплате одобрених средстава за пројектно финансирање и суфинасирање вршиће се у складу са приливом средстава у буџет Општине. Конкурсна документација може се преузети са овом линку.

by

Почетак овогодишњег пројекта јавних радова

Од сутра почиње овогодишњи пројекат јавних радова који ГО Пантелеј устаљено, сваке сезоне, реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу. Јавни радови, првенствено у домену одржавања јавних и зелених површина, изводиће се на новоформираној парковској површини у улици Зорана Радосављевића Чупе а на овим пословима ангажовано је 10 незапослених лица са подручја Градске општине Пантелеј.

by

Позив пензионерима који нису добили пакете

Руководство Градске општине Пантелеј позива пензионере свих категорија /пољопривредне, инвалидске, војне, породичне, старосне/ са подручја ове Општине чије су пензије мање од 30.000 динара а који до сада нису добили пакете помоћи, да се јаве на контакт телефоне у Општинском центру за помоћ грађанима: 201 260, 201 261, како би доставили прецизне адресе на којима бораве ради доставе пакета помоћи на кућну адресу. Позиви се могу упутити од 8-16 часова. Непотпуне или непрецизне адресе су разлог због којег још у

by

Обавештење

Други третман комараца на територији Градске општине Пантелеј биће обављен у понедељак 11. Маја Територија: приобаља Малчанске, Бреничке, Матејевачке реке и Кнезселског потока и Нишаве од улива Јелашничке реке до моста Младости. Екипе оперативаца започињу запрашивање од 08:00 сати. Препарат је нешкодљив.

by

Честитка за Ђурђевдан

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за највећи пролећни празник Ђурђевдан свим верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да славе у здрављу и радости у кругу својих најближих.

by

Наставак расподеле пакета помоћи

Чланови Штаба за ванредне ситуације Градске општине Пантелеј, предвођени командантом Штаба, Братимиром Васиљевићем и уз подршку великог броја волонтера настављају данас и сутра доставу пакета помоћи пензионерима са ниским пензијама на територији ове Општине.

Братимир Васиљевић

Председник Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %