sort proizvodi

OBAVEŠTENJA

by

Подршка иницијалној идеји мештана Матејевца

Крај године у знаку је интензивних теренских активности руководства Градске општине Пантелеј, у настојању да се у непосредном сусрету са грађанима и њиховим представницима у месним заједницама, посебно на сеоском подручју, што реалније сагледају свакодневне потребе и могућа решења у наредној години.

by

Срећна слава!

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за велики празник, Светог Илију свим православним верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да дуго славе у здрављу, радости и благостању.

by

Чеситка за Курбан-бајрам

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства честитају Курбан-бајрам свим верницима исламске вероисповести са жељом да празник проведу у миру и спокоју, здрављу и сваком добру.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

Предузеће "Санит М&М" д.о.о. обавештава да ће се у петак и суботу обавити трећи третман сузбијања одраслих форми комараца на излетиштима код пешачког моста у Брзом Броду, код Врежинског базена,спрудишта код водозахвата ЈКП Наисус,у дворишту Цркве Св. Пантелејмона,дворишту Дома ученика. Затим на уређеном делу кеја Нишаве од Моста младости до ушћа Јелашничке реке и уз дрвореде у улицама: Пролетерске бригаде, Пантелејске, Књажевачке, Косовке девојке,Васе Пелагића, Сомборског булевара и Булевара Медијана, излетишта на Чегру и Каменичком вису и стрелишту Малча.

by

Састанак са житељима Раданске улице

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови ужег општинског руководства одржали су састанак са већом групом грађана из Раданске улице. Састанак је посвећен тражењу решења за дугогодишње проблеме житеља ове улице који су последица нерегулисаних имовинских односа због којих је улица већ деценијама неуређена и неасфалтирана. У разговору с грађанима, председник Васиљевић је напоменуо да постоји добра воља надлежних градских инстанци да се улица асфалтира у постојећем габариту и у најкраћем року, уз услов да се постигне довољна и писана сагласност њених житеља.

by

Обавештење

Трећи третман за сузбијање крпеља на територији Градске општине Пантелеј обавиће се 16.06.2020. на следећим локацијама: излетишта код пешачког моста у Брзом броду, Каменичком вису, код споменика на Чегру, код Врежинског базена, травњак у улици II Пролетерске бригаде, двориште Цркве Св. Пантелејмона, двориште Дома ученика у ул. Косовке девојке, травнате површине Кеја Нишаве и дуж улица Васе Пелагића и Сомборске и стрелишта Малча. Екипе оперативаца биће на терену од 08 часова. Да би се акција успешно реализовала и избегле нежељене последице позивају се грађани да у време третмана не бораве на поменутим локацијама, нити да изводе кућне љубимце. Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава. У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %