sort proizvodi

OBAVEŠTENJA

by

Важно обавештење!

Бирач који није у могућности да гласа на бирачком месту услед тешке болести, старости и инвалидитета може да гласа ван бирачког места, а на подручју које обухвата бирачко место, ако о томе обавести Градску изборну комисију Ниш најраније од 30. маја 2024. године, а најкасније до 11:00 часова на дан гласања, односно бирачки одбор на дан гласања, најкасније до 11:00 часова. Комисија ће обезбедити услове за пријем обавештења бирача за гласање ван бирачког места, тако што ће на својој веб презентацији објавити контакт телефоне: 504-659 504-770 505-677 505-678

by

Васкршње радости

Традиционално, у сусрет највећем хришћанском празнику Васкрсу, Градска општина Пантелеј организује вишедневну манифестацију „Васкршње радости на Пантелеју“, у празнично уређеном и декорисаном амбијенту унутар парковског простора Цркве Светог Пантелејмона. Манифестација са вишедневним интерактивним програмом који је намењен деци са Пантелеја и читавог града траје од 16.априла, „Лазареве суботе“, популарне „Врбице“ до 24.априла, првог дана Васкрса.

by

Град решио статус и имовину задружних домова

После вишедеценијских проблема и застоја у решавању статуса напуштених задружних домова у највећим панталејским селима, као некадашње имовине угашеног ПИК-а Ниш, од данас званично, ови објекти са пратећом имовином прешли су у власништво Града Ниша. Реч је о Задружном дому у центру Горњег Матејевца, Задружном дому у Кнез Селу са пратећим објектима МЗ и згради Дома пензионера, који су данашњим откупом постали имовина града.

by

Јавна расправа о темама од јавног интереса у области информисања

У складу са Законом о јавном информисању и медијима и усвојеним Механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Медиа и реформ центром у Нишу, организује у уторак, 1.марта у 10 часова, у сали Општине јавну  расправу са представницима заинтересованих удружења грађана и организација цивилног друштва, на којој ће бити дефинисане теме од јавног интереса за ову локалну заједницу. На овај начин предложене и утврђене теме, биће саставни део конкурса за медијске пројекте, које ће суфинансирати Градска општина Пантелеј у циљу унапређења информисања и потпунијег обавештавања грађана на својој територији у текућој години.

by

Јавни позив за избор медијских тема од јавног интереса

У складу са Законом о јавном информисању и медијима и усвојеним Механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј упућује ЈАВНИ ПОЗИВ грађанима са своје територије, као и удружењима грађана и организацијама цивилног друштва, да доставе предлоге  најважнијих тема од интереса за ову локалну заједницу и практично креирају процес јавног информисања за који су животно заинтересовани.

by

Обезбеђена индустријска со за стамбене заједнице

Градска општина Пантелеј преузела је од ЈКП Медијана први контингент индустријске соли за посипање леда на улазима у стамбене зграде. Прва количина од 50 џакова намењена је стамбеним заједницама и депонована у седишпту Општине где ће, на основу већ достављеног обавештења, управници стамбених заједница моћи да  преузму прописане количине сваког радног дана од 8-15 часова.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %