sort proizvodi

OBAVEŠTENJA

by

Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова на територији Града Ниша за 2021. годину.

Република Србијa, Град Ниш и Канцеларија за локални економски развој расписали су Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације које се тичу замене столарије, термичке изолације и увођења соларних колектора.

by

Подршка иницијалној идеји мештана Матејевца

Крај године у знаку је интензивних теренских активности руководства Градске општине Пантелеј, у настојању да се у непосредном сусрету са грађанима и њиховим представницима у месним заједницама, посебно на сеоском подручју, што реалније сагледају свакодневне потребе и могућа решења у наредној години.

by

Срећна слава!

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за велики празник, Светог Илију свим православним верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да дуго славе у здрављу, радости и благостању.

by

Чеситка за Курбан-бајрам

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства честитају Курбан-бајрам свим верницима исламске вероисповести са жељом да празник проведу у миру и спокоју, здрављу и сваком добру.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ

Предузеће "Санит М&М" д.о.о. обавештава да ће се у петак и суботу обавити трећи третман сузбијања одраслих форми комараца на излетиштима код пешачког моста у Брзом Броду, код Врежинског базена,спрудишта код водозахвата ЈКП Наисус,у дворишту Цркве Св. Пантелејмона,дворишту Дома ученика. Затим на уређеном делу кеја Нишаве од Моста младости до ушћа Јелашничке реке и уз дрвореде у улицама: Пролетерске бригаде, Пантелејске, Књажевачке, Косовке девојке,Васе Пелагића, Сомборског булевара и Булевара Медијана, излетишта на Чегру и Каменичком вису и стрелишту Малча.

by

Састанак са житељима Раданске улице

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови ужег општинског руководства одржали су састанак са већом групом грађана из Раданске улице. Састанак је посвећен тражењу решења за дугогодишње проблеме житеља ове улице који су последица нерегулисаних имовинских односа због којих је улица већ деценијама неуређена и неасфалтирана. У разговору с грађанима, председник Васиљевић је напоменуо да постоји добра воља надлежних градских инстанци да се улица асфалтира у постојећем габариту и у најкраћем року, уз услов да се постигне довољна и писана сагласност њених житеља.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %