VESTI

Акција „Школама на ивици опстанка“

Уз подршку Градске општине Пантелеј одржана је још једна у низу традиционалних акција под називом „Школама на ивици опстанка“ намењена деци у сеоским школама на рубном подручју општине. У простору сеоске школе у Бреници, окупљеним малишанима млађег узраста из Каменице, Бренице и Церја, пригодним програмом представили су се писци за децу и глумци Луткарског позоришта у Нишу, Русомир Арсић, Биљана Стоиљковић и Драган Тричковић, као чланови истоименог Удружења које истрајно негује своју културну мисију за најм

Обилазак обновљених излетишта на Дабилу и Каменичком вису

Председник Братимир Васиљевић са члановима руководства Градске општине Пантелеј обишао је ће обновљене излетничке просторе на Каменичком вису и успутном Дабилу. У завршници актуелне ревитализације ових излетишта ангажовани су активисти општинске Канцеларије за младе који обављају завршно фарбање и лакирање дрвеног мобилијара ради заштите од предстојећих лоших временских услова.

Обележавање стогодишњице ФК Синђелић на Чегру

Поводом великог јубилеја Фудбалског клуба „Синђелић“ који ове године прославља 100-ту годишњицу постојања, руководство Клуба и Градске општине Пантелеј пригодно обележавају овај јубилеј на знаменитом месту Чегар. Тим поводом, на споменик Стевану Синђелићу, славном јунаку чије име клуб носи, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства и управа Клуба положили су венце.

Procitaj sve vesti