VESTI

Захвалност УРВИ Општини Пантелеј

Руководство Градске општине Пантелеј присуствовало је пригодној свечаности која је уприличена поводом обележавања 25 година од оснивања Удружења ратних војних инвалида града Ниша. Поводом јубилеја заслужним појединцима и институцијама додељене су захвалнице. Заменику председника Општине Пантелеј, Александру Милосављевићу уручена језахвалница за подршку коју је општина пружила члановима Удружења и њиховим породицама.

Најава Сајма привреде и предузетништва

У оквиру припрема за овогодишњи Сајам привреде и предузетништва који се, другу годину заредом, организује у нишкој Хали „Чаир“, Градска општина Пантелеј као организатор Сајма упутила је Јавни позив за пружање техничке подршке у реализацији ове тродневне сајамске манифестације чије се одржавање планира у оквирном периоду крај октобра-почетак новембра 2018. Циљ Сајма је међусобно повезивање и промоција производа малих и средњих предузећа и предузетника са територије Градске Општине Пантелеј, Града Ниша и југо

Потписивање уговора за медијске пројекте

На основу конкурса за медијске пројекте у 2018.години који је спровела Градска општина Пантелеј, обављено је званично потписивање уговора о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања са медијима чији су пројекти одобрени. Уговоре су потписали председник Општине у име Већа ГО Пантелеј и директори, односно овлашћени представници медија.

Procitaj sve vesti