sort proizvodi
news

Општина Пантелеј са добротворима за угрожену децу

. Autor:

Уочи предстојећих новогодишњих и божићних празника, руководство Градске општине Пантелеј приредило је пригодну конференцију за новинаре и том приликом уручене су празничне донације које је Општина обезбедила у сарадњи са привредним колективима, предузетницима и другим дародавцима и наменила деци смештеној у Дому „Душко Радовић“ и хранитељским породицама.

Сусрету с новинарима присуствовали су директори Дома за незбринуту децу и омладину и Центра за породични смештај и усвојење, Лука Гашевић и Стеван Веселиновић, који су, у складу са противепидемијским мерама, преузели новогодишње поклоне овогодишњих донатора, окупљених у седишту Општине овим племенитим поводом.

Уз заједничку празничку честитку малишанима, о мотивима за овај предпразнични гест говорили су, поред председнице Градске општине Пантелеј, Наташе Станковић, сви овогодишњи донатори који су се одазвали као дародавци најпотребнијих поклона који ће им празничне и остале дане учинити лепшим и радоснијим. Међу донаторима су: Компанија Олимпијас книтинг Србија, приватне фирме „Михајловић софт“ и „Наш управник“, власника Саше Јањића, Предузетничка радња „Домаћин“,Ненада Стојадиновића, Лајонс клуб Ниш и музичар Небојша Саитовић, као представник удружења ФРОСТ и „Анђели чувари“. Здружену донацију свих наведених добротвора чини намештај за дневни боравак, са потребном опремом, телевизором и рачунаром, седамдесет ћебади и исто толико комплета капа и шалова, уз 250 новогодишњих поклон пакетића са слаткишима и играчкама.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %