sort proizvodi
news

Саопштење за јавност - пријем грађана

. Autor:

Од избора новог руководства на челу са председником Братимиром Васиљевићем у Градској општини Пантелеј уведена је пракса пријема грађана сваког радног дана, од 8 часова, сем понедељка. За протекле две недеље, колико је тачно протекло од конституисања локалне власти на Пантелеју, примљена су укупно 53 грађана. Председник и заменик председника Општине обавили су појединачне разговоре са по 16 односно 15 грађана. Председник Скупштине имао је непосредни сусрет са 3 житеља Општине а општински већници, задужени за различите ресоре, обавили укупно 19 пријема.

 

За пријеме грађана задужено је комлетно руководство Општине према  утврђеном распореду:

- уторком, грађане примају председник и заменик председника Општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и Алексадар Милосављевић као и ресорни већник за комуналну област, Небојша Ловић.

- средом, пријеме грађана обављају већници Миљан Хаџовић, за област спорта, омладине, културе и образовања и Тихомир Перић, заинтересоване за социјална питања и очување животне средине.

- четвртком, грађане примају већници Стеван Веселиновић и Наташа Станковић задужени за привреду, пољопривреду, запошљавање и информисање.

- петком грађани могу да се сретну са председником Скупштине општине, Срђаном Нешићем а то је и други дан у недељи када грађане примају председник Општине, Братимир Васиљевић и његов заменик, Александар Милосављевић.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %