sort proizvodi
news

Хуманитарни турнир 3x3

. Autor:

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије, Регионалним савезом и КК Наисус, уз подршку Канцеларије за младе града Ниша и друштвено одгворних компанија и колектива, организовала је први хуманитарни турнир у баскету „3х3“, за викенд         27-28.августа 2016.године. Турнир се одиграо под слоганом НУРДОР-а (Националног удружења родитеља деце оболеле од рака) „ЈА СЕ БОРИМ“ јер је хуманитарни карактер и помоћ овом Удружењу примарни циљ организатора, поред континуиране популаризације ове спортске дисциплине међу младима.
Дводневни турнир почео је  званичним отварањем у суботу, 27.августа у 10 часова на спортском терену Дома ученика средњих школа (Енглески дом, Косовке девојке 6) квалификацијама у којима су учествовале двадесет и пет пријављених екипа у јуниорској и сениорској категорији. 
Свечано отварање финалног дела турнира догодило се у недељу, 28.августа од 12 часова на платоу испред Општине Пантелеј (Гутенбергова 4) где се паралелно са утакмицама одвијао и забавно-музички програм.

Победник турнира у сениорској конкуренцији - Лукас Кафе

Победник турнира у јуниорској конкуренцији - КК Наисус

 

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %