sort proizvodi
news

Седница Скупштине о реализацији општинског буџета

. Autor:

Седница Скупштине о реализацији општинског буџета

Скупштина је већином гласова усвојила Одлуку о завршном рачуну буџета ГО Пантелеј за 2019.годину. Приходи у прошлогодишњем буџету релаизовани су са око 95% а расходи са 88% у односу на укупно планирани обим буџета.Такође, као део законске обавезе, одборници општинске Скупштине информисани су о реализацији буџета у првој половини текуће године.
Пред одборницима се нашао и Предлог Првих измена и допуна Плана генералне регулације подручја ГО Пантелеј - Друга фаза,  ради давања позитивног мишљења Скупштине ове Градске општине , које према устаљеној процедури претходи  усвајању као и изменама просторно-планских докумената на нивоу Скупштине града Ниша. Реч је о нужној урбанистичкој интервенцији како би се ускладило постојеће стање на терену са планираном трасом улице у насељу Доња Врежина, због стамбеног објекта који је у процесу легализације а налази се делимично на првобитно предвиђеној траси те улице.
На овој седници потврђени мандати 3 одборника који су попунили упражњена одборничка места уместо оних који су изабрани на функције и самим тим се одрекли одборничких мандата.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %