sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Честитка за празник Св. Арханђел Михаило

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за празник Свети Арханђел Михаило свим православним верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да дуго славе у здрављу, радости и благостању.

by

Укључивања грађана у процес креирања развојних програма

У оквиру процедуре доношења Програма развоја града Ниша за наредну годину, као једног од најважнијих годишњих планских докумената, одржан је заједнички састанак руководства Општине и председника свих месних заједница са представницима градске Канцеларије за локални економски развој и ресорне службе за израду овог градског документа. Састанак је конципиран у циљу активнијег укључивања грађана у процес креирања развојних програма и реалнијег планирања у складу са развојним потребама ширег подручја града.

by

ГО Пантелеј - припреме за зимске услове

На иницијативу руководства Градске општине Пантелеј одржан je радни састанак са председницима месних заједница и члановима Штаба за зимске службе ради оперативних договора и практичних инструкција око одржавања и рашчишћавања путева у зимских условима на подручју свих пантелејских села којима је општина претходних година обезбедила потребну механизацију за ове намене.

by

Честитка за празник Св.Ђорђа

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за празник Светог Ђорђа свим православним верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да дуго славе у здрављу, радости и благостању

by

Позитивно мишљење о важним плановима

Скупштина Градске општине Пантелеј, једногласним изјашњавањем одборника, дала је позитивно мишљење о два важна плана који су од републичког значаја. Реч је о Плану генералне регулације трасе гасовода Србија-Бугарска на деоници која пролази кроз подручје Општине Пантелеј, од Ниша према Димитровграду, као државне инвестиције која је резервно решење за некадашњи „Јужни ток гасовода“. Други план, детаљне регулације Малчанске реке и колектора са пумпном станицом, има карактер хитног и практично омогућава извођењ

by

Серија презентација за Сајам предузетништва ЕКСПО НИШ 2018

У оквиру организационо техничких припрема за предстојећи, други по реду Међународни сајам предузетништва и привреде ЕКСПО НИШ 2018. у великој сали Градске општине Пантелеј, која је организатор ове сајамске манифестације, континуирано се одржавају информативне презентације сајамске понуде за заинтересоване учеснике из општина у овом делу Србије.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %