sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Вандализам на Каменичком вису и кривично гоњењe

Поводом најновијег вандалског чина и уништавања мобилијара на излетишту Каменички вис, којије   у   оквиру   редовне   контроле   данас   констатовала   општинска   комунална   инспекција,   Градска општина   Пантелеј   поднеће   кривичну   пријаву   против   починилаца   и   истрајати   на   најстрожем санкционисању оваквих хулиганско-деструктивних појава.

by

Организационе припреме 2.Сајма предузетништва ЕКСПО НИШ 2018

У оквиру организационо техничких припрема за предстојећи, други по реду Међународни сајам предузетништва и привреде ЕКСПО НИШ 2018. у великој сали Градске општине Пантелеј, која је организатор ове сајамске манифестације, одржане су прве информативне презентације сајамске понуде, у два термина, за заинтересоване учеснике из општина у овом делу Србије.

by

Акција „Школама на ивици опстанка“

Уз подршку Градске општине Пантелеј одржана је још једна у низу традиционалних акција под називом „Школама на ивици опстанка“ намењена деци у сеоским школама на рубном подручју општине. У простору сеоске школе у Бреници, окупљеним малишанима млађег узраста из Каменице, Бренице и Церја, пригодним програмом представили су се писци за децу и глумци Луткарског позоришта у Нишу, Русомир Арсић, Биљана Стоиљковић и Драган Тричковић, као чланови истоименог Удружења које истрајно негује своју културну мисију за најм

by

Обилазак обновљених излетишта на Дабилу и Каменичком вису

Председник Братимир Васиљевић са члановима руководства Градске општине Пантелеј обишао је ће обновљене излетничке просторе на Каменичком вису и успутном Дабилу. У завршници актуелне ревитализације ових излетишта ангажовани су активисти општинске Канцеларије за младе који обављају завршно фарбање и лакирање дрвеног мобилијара ради заштите од предстојећих лоших временских услова.

by

Обележавање стогодишњице ФК Синђелић на Чегру

Поводом великог јубилеја Фудбалског клуба „Синђелић“ који ове године прославља 100-ту годишњицу постојања, руководство Клуба и Градске општине Пантелеј пригодно обележавају овај јубилеј на знаменитом месту Чегар. Тим поводом, на споменик Стевану Синђелићу, славном јунаку чије име клуб носи, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства и управа Клуба положили су венце.

by

Обилазак радова на атарским путевима

Председник Градске општине Пантелеј и чланови општинског руководства заједно са градоначелником Дарком Булатовићем обишли су радове на двокилометарском атарском путу који спаја села Малча и Пасјача. Град је за ове намене издвојио близу 12 милиона динара, а Градска општина Пантелеј учествовала са преко 4 милиона. Уједно је и једина градска општина која се ове године посветила пројектима изградње или обнове атарских путева на својој територији. Завршетак радова очекује се за 20-так дана.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %