sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Потписивање уговора за медијске пројекте

На основу конкурса за медијске пројекте у 2018.години који је спровела Градска општина Пантелеј, обављено је званично потписивање уговора о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања са медијима чији су пројекти одобрени. Уговоре су потписали председник Општине у име Већа ГО Пантелеј и директори, односно овлашћени представници медија.

by

Дан Општине Пантелеј

Дан Општине и четрнаеста годишњица од оснивања Градске општине Пантелеј обележена је свечаном академијом која је уз пригодан уметнички програм одржана у Концертно изложбеној сали Факултета уметности у Нишу. У поздравном обраћању гостима и званицама, председник Братимир Васиљевић осврнуо се на постигнуте резултате између два празника и најавио приоритете Општине у наредних годину дана. Устаљено на овај дан, Градска општина Пантелеј на пригодан начин захваљује се партнерима и сарадницима у јавном, приватном и

by

Обележена крсна слава Општине Пантелеј

На дан великог православног празника Св.Пантелејмона, Градска општина Пантелеј обележила је крсну славу и 14 година постојања. У духу традиције овог краја руководство општине са гостима из Русије и Белорусије присуствовало је јутарњој празничној литургији у Цркви Св.Пантелејмона коју је служио Епископ нишке епархије господин Арсеније. На празнично вече Владика нишки са свештенством Пантелејске цркве обавио је обред сечења славског колача у дворишту Општине Пантелеј у присуству бројних гостију из земље и ино

by

Манифестација

Поводом празника Светог Пантелејмона који Градска општина Пантелеј прославља као Дан и славу Општине, традиционално 8 и 9.августа, у сарадњи са Активом жена Ниша у Кући старих заната организује се дводневна етно манифестација „Пантелејски сабор“. У оквиру овогодишње манифестације, првог дана, у среду, 8.августа простору Куће старих заната постављена je изложба зидних вежених рукотворина, популарних „куварица“ као део етно традиције на овим просторима, коју jе отвориo председник Општине, Братимир Васиљевић.

by

13. седница Скупштине ГО Пантелеј

На дневном реду данас одржане седнице Скупштине Градске општине Пантелеј презентовано је више планова генералне регулације за подручје Општине Пантелеј о којима су се општински одборници изјаснили у форми позитивног мишљења у склопу устаљене процедуре која претходи усвајању планских докумената на Скупштини града Ниша. Скупштина је такође донела одлуку о проглашењу почасног грађанина ове Општине поводом прославе Дана и славе ГО Пантелеј, 9.августа.

by

Завршница Међународне колоније анимираног филма за децу и младе „Пантелеј 2018

Међународнa колонијa анимираног филма за децу и младе „Пантелеј 2018“, коју већ дванаест година организује Градска општина Пантелеј у сарадњи са Студијом цртаног филма 98 и Удружењем „Анима“ Ниш званично завршава још једну успешну сезону. У завршници Колоније, председник Општине Пантелеј, Братимир Васиљевић уручиo je дипломе овогодишњим учесницима.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %