sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обилазак радова на  постављању вењака

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства обишао је две локације на којима се формирају мини паркови у густо насељеним деловима Општине: у улици Коче капетана код Сомборског булевара и Зорана Радосављевића-Чупе у Доњој Врежини. Реч је о завршним радовима на уређењу јавних површина које се опремају вењацима и пратећим мобилијаром као оазе за одмор грађана.

by

Акција чишћења Мартиријума

Градска општина Пантелеј организовала је акцију чишћења и уређења простора Мартиријума-јединственог културно-историјског споменика из ранохришћанског периода нишке историје који је под заштитом државе као културно добро. У акцији су учествовали радници ангажовани преко општинског пројекта јавних радова. У сарадњи са Заводом за заштиту споменика културе у Нишу, руководство Општине тражи трајно решење за одржавање овог простора како би се спречила његова девастација.

by

Положени венци жртвама пегавог тифуса

Поводом обележавања 100 година од краја Великог рата у нишкој Војној болници одржан је парастос жртвама пегавог тифуса и положени венци у знак захвалности и поштовања. У име Градске општине Пантелеј венац је положио Председник Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства.

by

ГО Пантелеј наставља уређење јавних површина

Поводом извођења завршних радова на уређењу јавних површина које се опремају вењацима и пратећим мобилијаром, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства обићиће две локације на којима се формирају мини паркови у густо насељеним деловима Општине (у улици Коче капетана код Сомборског булевара и Зорана Радосављевића-Чупе у Доњој Врежини).

by

Отворена Међународна колонија анимираног филма за децу и младе ПАНТЕЛЕЈ 2018

Међународна колонија анимираног филма за децу и младе ПАНТЕЛЕЈ 2018 која се већ дванаест година заредом организује у Нишу, уз подршку Градске општине Пантелеј и у сарадњи са Студијом цртаног филма 98 и Удружењем „Анима“, као оснивачима, званично је отворена у простору Официрског дома у Нишу.

by

12. Међународна колонија анимираног филма

Пoводом предстојеће 12. Међународне колоније анимираног филма, одржана је конференција за новинаре на којој су организатори најавили овогодишње учеснике и Програм ове креативне манифестације намењене деци и омладини из Ниша и њиховим вршњацима из европских и земаља у региону Балкана.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %