sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Подршка запошљавању у Компанији Леони

У Градској општини Пантелеј потписан је тројни уговор између Компаније Леони Србија, Националне службе за запошљавање-Филијале у Нишу и Општине као одговорне локалне управе која својим Акционим планом запошљавања за 2018. обезбеђује подстицај бржем запошљавању незапослених лица са подручја ове локалне заједнице. Уговор о финансирању програма обуке на захтев послодавца потписали су Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, директор Компаније Леони Србија, Клеменс Сакс и директор нишке Филијале

by

Обележен Дан победе над фашизмом

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, заменик председника, Александар Милосављевић и већник, Стеван Веселиновић, присуствовали су парастосу и полагању венаца поводом обележавања 9.маја -Дана победе над фашизмом. Чланови највишег општинског руководства положили су венце на Споменик палим руским војницима испред улаза у Логор на Црвеном крсту и Споменик ослободиоцима Ниша на Тргу краља Милана.

by

Пријем за младе шахисте

Руководство Градске општине Пантелеј на челу са председником Братимиром Васиљевићем уприличило је пријем за младе шахисте Шаховског клуба "Основац" у просторијама општине. Шаховски клуб "Основац" је специфичан јер је дечији и окупља децу узраста од 5-15 година, добитник је неколико престижних титула, слови за најбољи шаховски колектив у граду, те је пријем код председника био одлична прилика да се презентује њихов успех и широј јавности.

by

Обележена годишњица страдања цивилних жртава у НАТО агресији

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, заменик председника, Александар Милосављевић и председник Скупштине општине, Срђан Нешић присуствовали су парастосу и полагању венаца поводом обележавања 07. маја - Дана сећања на цивилне жртве НАТО агресије. Чланови највишег општинског руководства положили су венце на Споменику жртвама НАТО агресије, преко пута зграде Универзитета.

by

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 06.мај -дан Св.великомученика Георгија - Ђурђевдан као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

Првомајски уранак

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством обишао је, поводом 1. маја кампере и посетиоце на Каменичком вису и том приликом, у сарадњи са компанијом "Књаз Милош" поделио присутнима освежење.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %