sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обележавање бомбардовања у Другом светском рату

У суботу, 7.априла од 11 часова на Старом гробљу у Нишу, руководство Градске општине Пантелеј положиће венац у знак сећања на жртве бомбардовања Ниша, 8.априла 1941.године.

by

Обележавање Ускрса са грађанима

Поводом Ускршњег празника, руководство Градске општине Пантелеј, и општинска Канцеларија за младе организују традиционалну поделу ускршњих јаја у суботу, 7.априла 2018.од 10 часова, на простору Дурланске пијаце. На тај симболичан начин са грађанима обележиће се највећи хришћански празник-УСКРС.

by

Ускршња посета Установи

Поводом предстојећих Ускршњих празника, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства у сарадњи са Активом жена Ниша посетили су Установу „Мара“ . Уз традиционалну поделу ускршњих јаја, у сусрету са штићеницима и колективом ове Установе, пригодно је обележен највећи хришћански празник-УСКРС.

by

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕУЗИМАЊУ ПАКЕТИЋА ЗА БЕБЕ

Градска општина Пантелеј обавештава родитеље новорођене деце од почетка ове године, који су били спречени да присуствују организованом пријему 2.априла и уручивању пригодног поклона том приликом, да могу преузети припремљени поклон пакет за бебе сваког радног дана, од 8-15 часова у згради Општине.

by

Пријем за маме новорођене деце у 2018. години

У склопу актуелне, националне кампање за повећање наталитета у Србији, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства приредили су пријем за маме са подручја ове општине које су се породиле од почетка ове године. У протекла три месеца Градска општина Пантелеј богатија је за 86 малишана којима је овим поводом, Општина наменила симболичне поклон пакетиће са беби козметиком. У знак поздрава и подршке мајкама са Пантелеја, током пријема пригодан програм извео је Хор Фау

by

Наступ Пантелеја на 19.Сајму туризма у Нишу

Градска општина Пантелеј, као и свих протеклих година од свог оснивања, наступа на 19-том Међународном сајму туризма у Нишу који се одржава од 29-31.марта у Спортској хали „Чаир“.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %