sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Државни секретар у посети пантелејској школи

У оквиру званичне посете Граду Нишу државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић обишао је и Основну школу "Мирослав Антић", која се налази на територији Градске општине Пантелеј. Овом приликом обишао је и недовршени објекат којим је предвиђено неоходно проширење простора и најавио помоћ Министарства и Града како би се привршила крају одавно започета градња.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници коалиције "Славиша Динић-Левица Србије-Пантелеј за све нас" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници коалиције "Удружена опозиција - Срцем за Ниш - проф. др Милан Вишњић" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Нова санитарна опрема за школарце

Градска општина Пантелеј у сарадњи са привредницима са своје територије обезбедила је вредну донацију у виду комплетне опреме за адаптацију санитарних чворова у Основној школи „Карађорђе“ у Горњем Матејевцу. Поред поменуте школе, радовима ће бити обухваћена и одељења из Доњег Матејевца и Кнез Села

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници коалиције "ИВИЦА ДАЧИЋ" - Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС)" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Донација Клиници у Кнез Селу

На иницијативу Клинике за плућне болести у Кнез Селу, Градска општина Пантелеј, у сарадњи са Дирекцијом за јавни градски превоз, донирала је 3 клима уређаја и 100 комплета постељина неопходних за нормално функционисање ове здравствене установе. Поклоне су дародавци уручили представниицима Клинике на Светски дан борбе против туберкулозе.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %