sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Обилазак водотокова

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић обишао је током викенда најкритичније водотокове у Малчи и Горњој Врежини.

by

Балканско такмичење у борилачкој вештини „џиу џицу“

Уз подршку Градске општине Пантелеј, у суботу, 3.марта 2018. у сали Основне школе „Мика Антић“ у Нишу одржано је Балканско такмичење у борилачкој вештини „џиу џицу“. Почетак такмичења, заказан за 10:30. свечано је отворио председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и на крају такмичења уручио медаље победницима.

by

Договор о организовању турнира борилачких вештина

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са члановима и тренером Кик бокс клуба Ниш, Срђаном Радуловићем, који је уједно и тренер репрезентације Србије. На састанку је разматрана иницијатива овог Клуба за организовање турнира у различитим дисциплинама борилачких вештина под називом „Вече борилачких вештина-Пантелеј 2018.“

by

Обновљена амбулантна лабораторија у Доњој Врежини

Руководства Дома здравља у Нишу и Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем обишла су амбуланту „Стеван Синћелић“, на окретници у Доњој Врежини, поводом отварања обновљене лабораторије за биохемијске анализе у овој здравственој установи. Поновни почетак рада лабораторије у оквиру амбуланте драгоцен је за житеље овог многољудног приградског насеља а потребну техничку обнову финансијски је помогла Градска општина Пантелеј, интервенцијом из средстава општинског буџета.

by

Идеје за унапређење излетишта Каменички вис

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са представницима Организације „Млади амбасадори“ посвећен наставку сарадње која је успостављена протекле године кроз заједничке пројектне активности. На састанку су размењене нове иницијативе и идеје младих, окупљених у овој организацији, око додатног уређења Каменичког виса и оплемењивања садржаја овог популарног излетишта.

by

Подршка бржем запошљавању

У оквиру спровођења Локалног акционог плана запошљавања за текућу годину, у Градској општина Пантелеј, која континуирано, од 2015.године, пружа подршку активним мерама за брже запошљавање, свечано су потписини уговори са полазницима обуке за познатог послодавца у Компанији „Olimpias Kniting Serbia“. На тај начин, једанаест пријављених, незапослених лица са подручја ове Општине, после успешно завршене обуке коју финансира Градска општина Пантелеј, добија прилику за запослење у овој Компанији. Чину потписива

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %