sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници "Уједињене сељачке странке - Милија Милетић" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесници на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници коалиције "Ниш мој град! - ДС, СДС, НПС, ЛДП" поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

by

by

Обележавање Светског дана поезије у школама ГО Пантелеј

Поводом обележавања Светског дана поезије, представници Савеза књижевника у отаџбини и расејању – огранак Ниш, у сарадњи са Градском општином Пантелеј донирали су књиге библиотекама основних школа „Карађорђе“ у Горњем Матејевцу“, Јован Јовановић Змај“ у Малчи и „Стеван Синђелић“ у Каменици.

by

Раде Вучковић-добитник највишег признања Светске организације Рома

Угледни представник ромске заједнице, признати уметник и дугогодишњи новинар Раде Вучковић, добитник је највишег признања Светске организације Рома. Признање му је уручио Јован Дамјановић, председник Светске организације Рома на пригодном скупу који је организован у Градској општини Пантелеј.

by

Подношење изборних листа за локалне изборе

Као учесник на локалним изборима који ће бити одржани 24. априла 2016. године, представници Српске радикална странке поднели су листу кандидата за Скупштину Градске општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %