sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

„Унутрашњи дијалог о Косову и Метохији“ са председницима општина у Нишу

У оквиру процеса „Унутрашњи дијалог о Косову и Метохији“ који је расписао председник Србије Александар Вучић, у ректорату Универзитета у Нишу одржан је „Округли сто градова и општина“ на којем су учествовали градоначелници и председници општина у овом делу Србије. Скуп је организовала СКГО у сарадњи са Министарством за државну управу и локалну самоуправу као део подршке вођењу овог процеса. На састанку је, у име Градске општине Пантелеј присуствовао и активно учествовао председник, Братимир Васиљевић а доми

by

Обележена годишњица пробоја Логора

Парастосом и полагањем венаца обележен је историјски датум, 12.фебруар, дан пробоја Логора на Црвеном крсту у Нишу. У име Градске општине Пантелеј венац су положили председник, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства.

by

Јавни позив за суорганизатора манифестације Свети Трифун

Javni konkurs za organizaciju manifestacije

by

Затварање шаховског турнира

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић уручио је награде и признања најуспешнијим такмичарима VIII Светосавског шаховског стандард турнира „Пантелеј 2018“, који под покровитељством ове Општине организује Градски шаховски савез Ниша. Традиционални турнир одржао се од 2.до 4.фебруара 2018. у простору свечане сале ресторана „ЛИОН ПЛУС“ /угао Књажевачке и Матејевачког пута, бб/ и окупио је више од шездесет учесника у категорији одраслих и шеснаест младих такмичара.

by

Званичан сусрет са румунском екипом на шаховском турниру

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководстваа уприличили су пријем за вођство румунске екипе која учествује на VIII Светосавском турниру у стандардном шаху. Екипу из Румуније предводи председник једне од пет општина Букурешта, господин Данијел Флореа, који је показао интересовање да са руководством Пантелеја разговара о могућностима будуће сарадње две градске општине.Традиционални шаховски турнир „Пантелеј 2018“, који под покровитељством ове Општине органи

by

Честитка за празник Св.Сава

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим школским колективима на свом подручју и православним верницима који прослављају Светог Саву као школску и крсну славу, честитају празник и желе срећну славу, успех и напредак на сваком плану.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %