sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

«Приближимо се пацијентима» - Каменица и Горњи Матејевац

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља aкцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте.  Према утврђеном распореду, aкција jе извeдeнa у селима Каменица и Горњи Матејевац.

by

Меморандум о сарадњи са Општином Кавадарци

Предходног викенда су представници Градске општине Пантелеј потписали меморандум о сарадњи са макендонском  Општином Кавадарци.

by

Свети Tрифун

У духу добре традиције и обичаја нишког краја, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Удружењем воћара, виноградара и подрумара «Чегар», обележила је славу Свети Трифун, празник винара пригодном манифестацијом у Горњем Матејевцу.

by

«Приближимо се пацијентима» - Бреница

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља aкцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте.

by

Духовно благо Општине Пантелеј

На конференцији за новинаре у Медиа и реформ центру у Нишу представљен је документарни филм под насловом «Духовно благо Општине Пантелеј» који обједињено приказује све цркве и манастире на подручју ове Општине као изузетно вредну и многовековну духовну баштину.

by

Пројекат намењен унапређењу социјалне заштите у локалној заједници

Као партнери на Пројекту који уз подршку ресорног министарства спроводи невладина организација Протекта у Нишу, представници Градске општине Пантелеј и Центра за социјални рад учествовали су на састанку пројектних тимова организованом у Лесковцу за тимове из три општине у југоисточној Србији (Пантелеј, Бабушница, Прешево).

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %