sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Предновогодишње окупљање колектива ГО Пантелеј

Руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевић одржало је традиционални предновогодишњи скуп са одборницима у општинској Скупштини и запосленима у општинској администрацији. Том приликом, председник Васиљевић оценио је протеклу пословну годину као задовољавајућу у многим аспектима али, са становишта грађанских очекивања, најавио много веће захтеве које ће у наредној години имати према члановима свог тима и запосленима у Општини. Уједно је свим члановима колектива и од

by

ПРАЗНИЧНА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ЖИТЕЉИМА ПАНТЕЛЕЈА

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства свим житељима Пантелеја желе срећну Нову годину и радосне Божићне празнике.  За успешнију годину на сваком плану и безбрижнију заједницу у сваком дану!

by

Безбеднији саобраћај у улици Деспота Ђурђа    

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства присуствовали су постављању хоризонталне саобраћајне сигнализације у улици Деспота Ђурђа /некадашњој Истарској улици/.

by

Истиче рок за регистрацију стамбених заједница

Од укупно 261 стамбене заједнице, колико је евидентирано на подручју Градске општине Пантелеј до сада је  законску обавезу уписа у регистар испунило 147 заједнице или  око 56% . С обзиром да истиче задати законски рок за регистрацију, последњих дана је повећано интересовање и интензивирана ова активност станара у стамбеним зградама. Надлежне службе у Општини Пантелеј, које су свакодневно ангажоване на овим пословима, позивају стамбене заједнице да неодложно спроведу ову законску обавезу.

by

Промоција монографије

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Народним музејом у Нишу и Словеначком културном заједницом „Франце Прешерн“, која окупља Словенце настањене у нашем граду, приредила је представљање историографског издања сарадника Музеја, историчара Иване Груден, посвећеног страдању Словенаца током Другог светског рата у логору на Црвеном крсту у Нишу.

by

Акција добровољног давања крви у Пантелеју

Поред редовних, периодичних акција прикупљања крви у сарадњи са нишким Заводом за трансфузију, пред крај ове пословне и календарске године, у Градској општини Пантелеј организовано је добровољно давање крви на иницијативу Канцеларије за младе ове Општине. На десетине младих одазвало се акцији којој су придружили редовни даваоци из редова запослених и функционера у Општини Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %