sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

 10. седницa Скупштине Градске општине Пантелеј.

На 10 – тој седници Скупштине Градске општине Пантелеј усвојен је предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о организацији Управе градске општине Пантелеј. Изгласана је и Одлука о буџету Градске општине Пантелеј за 2018. годину који износи 161.569,000 динара. Усвојен је кадровски план Градске општине Пантелеј за 2018. годину, који предвиђа исти број запошљених као и предходне године. На данашњој седници Скупштине на место секретара постављен је Дејан Јовановић.

by

ОДРЖАН 6. СЕМИНАР ИЗ АДАПТИВНОГ ФИЗИЧКОГ ВЕЖБАЊА

Градска општина Пантелеј је, по шести пут, покровитељ семинара из адаптивног пливања и адаптивног физичког вежбања коју организује Асоцијација адаптивног пливања Србије (АДАПТС). 

by

ЧЕСТИТКА

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 19. децембар -дан Св. Николе као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

ГО Пантелеј угостила еминентног белгијског професора

Председник ГО Пантелеј Братимир Васиљевић и општинско руководство уприличило је пријем за проф. др Данијела Дејлија, еминентног белгијског професора из области кинезиологије и рехабилитације и једног од највећих светских експерата за адаптивно пливање. Повод сусрета је семинар намењен пливачким тренерима, наставницима физичког васпитања, специјалним едукаторима, рехабилитаторима и физиотерапеутима ради усвајања најновијих знања из обуке физичког вежбања и пливања особа са оштећеним видом, а који организује

by

ГО Пантелеј спремна за зимску сезону

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства разговарали су данас са представницима градског Штаба зимске службе на челу са шефом Светиславом Манићем о припремама за зимску сезону и начинима одбране од евентуалних ванредних зимских ситуација. За месне заједнице на територији Градске општине Пантелеј, а посебно за удаљена села, обезбеђено је 8 раоника, тако да се и сами грађани могу укључити у рашчишћавање наноса снега приликом великих падавина, обавестио је присутн

by

Попис Нишлија у расејању

Позивају се припадници дијаспоре који су рођени, или су само живели, у Нишу, Алексинцу, Сврљигу, Мерошини, Ражњу, Дољевцу и Гаџином Хану, или су пореклом из ових крајева, да учествују у првој фази Пописа дијаспоре Нишавског управног округа. У Стратегији очувања и јачања односа матичне државе и дијаспоре и матичне државе и Срба у региону из 2011. године каже се да „не постоје апсолутно прецизни подаци о броју припадника дијаспоре, јер никада није извршен попис, али оперише се бројем од око четири милиона“.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %