sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Матејевачка берба 2016

Градска општина Пантелеј и Управа за пољопривреду и развој села града Ниша, у сарадњи са Удружењем грађана за унапређење живота на селу из Доњег Матејевца, Удружењем воћара, виноградара и подрумара „Чегар“ и другим локалним удружењима, по четври пут, организују традиционалну манифестацију „Матејевачка берба“, у суботу, 24.септембра 2016. године, са почетком у 16 часова, код Задружног дома у центру села Доњи Матејевац. С обзиром да је ова нишка општина по свим релевантним параметрима сврстана у маргинална и

by

Састанак са тимом ЈКП Наисус

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови руководства Општине одржали су радни састанак са руководећим тимом ЈКП Наисус у кабинету председника. Тема састанка била су актуелна питања из области унапређења водоснабдевања и каналисања воде на урбаном и посебно руралном подручју Општине Пантелеј које знатно заостаје у погледу комуналног стандарда и опремљености виталном комуналном инфраструктуром.

by

Комунални дани - обавештење о локацији

У оквиру Акције под називом „Комунални дани“ коју организује Градска општина Пантелеј у сарадњи са ЈКП Медијана, овог викенда, у суботу и недељу, 17. и 18.септембра, 2016. од 9-15 часова, на локацији иза стамбене зграде бр.158, на раскрсници Књажевачке улице и Булевара Медијана, биће постављен велики контејнер за кабасти отпад и отворени камион за одвоз крупног отпада, старих ствари и дотрајалих уређаја из домаћинстава грађана који су настањени у овом делу Општине Пантелеј.

by

 „Комунални дани“

У оквиру Акције под називом „Комунални дани“ коју организује Градска општина Пантелеј у сарадњи са ЈКП Медијана, овог викенда, у суботу и недељу, 10. и 11.септембра, 2016. од 9-15 часова, на локацији /паркингу/ иза Трговине“АС“, на Сомборском булевару, биће постављен велики контејнер за кабасти отпад и отворени камион за одвоз крупног отпада, старих ствари и дотрајалих уређаја из домаћинстава грађана који су настањени у овом делу Општине Пантелеј.

by

Урбан Фест

У недељу, у дворишту Градске општине Пантелеј за љубитеље позоришне уметности изведене су две позоришне представе на отвореном простору у оквиру Урбан феста, 12-тог по реду Међународног фестивала студентских позоришта. Представа ,,Мртво море'' Академско позориште СКЦ Ниш, Представа ,,Гребање'' Драмски студио Дома омладине, Крагујевац

by

Комунални дани

У општини Пантелеј током викенда, одржала се акција „комунални дани“. У склопу ове акције оба дана, од 8,00-15,00h на простору иза Дурланске пијаце постављен је велики сандук за одлагање кабастог отпада и отворени камион за одвоз крупног отпада, старих ствари и дотрајалих уређаја које грађани избацују из домаћинства.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %