sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Приближимо се пацијентима

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља Акцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте.

by

Седница Савета за развој ГО Пантелеј

У оквиру процедуре доношења стратешког развојног документа за наредни петогодишњи период, одржана je седница Савета за развој.

by

Наредне године вода за мештане Бренице

Више од 140 домова у селу Бреница надомак Ниша већ наредне године требало би да добије здраву пијаћу воду.

by

Град Ниш донира кошеве нишким основном школама

Спортски терен у основној школи Мика Антић богатији је за нове кошеве. Осим ове школе град је до сада на различитим локацијама углавном у основним школама поставио 13 нових кошаркашких табли, док су замењене укупно две конструкције за кошеве. Град је за ову намену одвојио 460 хиљада динара, док ће остатак потребних средстава спонзорисати поједине нишке компаније које су препознале значај обнове спортских терена и правилан физички развој школске деце.

by

Путеви српске војске у оку објектива

Фотографије настале на експедицији “Траговима српске војске у Првом светском рату” после Македоније, Црне Горе и Албаније стигле су у Ниш.

by

Јавна расправа о предлогу плана развоја Града Ниша за 2016. годину

Predstavnici Gradske opštine Pantelej učestvovali su danas u javnoj raspravi o predlogu plana razvoja Grada Niša za 2016. godinu. U konstuktivnoj atmosferi izneti su predlozi koji treba da dopune radnu verziju Plana, a koji su od vitalnog značaja za žitelje ovog područja.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %