sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Одржана 9. седница Скупштине ГО Пантелеј

Скупштина Градске општине Пантелеј заседала је у петак, 17.новембра 2017. са почетком у 9 часова. На дневном реду био је извештај о извршењу буџета Општине за девет месеци текуће године, усвојене су Одлуке о сеоским гробљима и месној самоуправи и верификован је маднат одборнику Александру Јоцићу са листе "Ивица Дачић СПС-ЈС"

by

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 16.новембар-дан Св.Георгија као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

Честитка

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства, свим православним верницима који прослављају 14.новембар-дан Св.Козме и Дамјана као крсну славу, честитају празник и желе срећну славу уз породични напредак, здравље и благостање.

by

Радни састанак руководства ГО Пантелеј и ЈКП „Медиана“

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег руководства Општине одржали су радни састанак са директором ЈКП „Медиана“ Драгославом Павловићем и његовим сарадницима. Тема састанка била је разрада плана и програма за наредну годину, са посебним нагласком на план и програм управљања отпадом, а разматрана је и могућност инвестиција.

by

Обележен дан примирја у Великом рату

Поводом 11.новембра, Дана потписивања примирја у I Светском рату званичници Града Ниша и Градских општина, Нишавског округа, Војске и других институција положили су венце на Српском и Енглеском војничком гробљу. У име Градске општине Пантелеј венце су положили председник, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства.

by

Захвалност мештана Пасјаче

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства присуствовали су обележавању сеоске славе и празника Св.Димитрија у селу Пасјача. Том приликом, мештани овог села на пригодан начин захвалили су се руководству Општине на помоћи у обнови сеоске цркве која је управо завршена уочи великог празника.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %