sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Измена режима саобраћаја на Пантелеју 8. и 9. августа 2017.

Поводом традиционалног Пантелејског вашара који се одржава уочи и на дан великог празника, Светог Пантелејмона, 8. и 9.августа, у временском периоду од 09:00 до 23:00 часа, примењиваће се измењен режим саобраћаја у окружењу Пантелејске цркве, у улицама Мавровској и Друге пролетерске бригаде.

by

Обнова столарије на цркви у Малчи

Руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем обишло је управо завршене радове на Цркви у селу Малча. Реч је замени спољне столарије на црквеном здању чију је обнову финансијски помогла Градска општина Пантелеј. За ове потребе наменски је издвојено осамдесет хиљада динара.

by

Уређење „Врежинског гробља“

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обишли су радове на уређењу и чишћењу сеоског гробља у Доњој Врежини. Реч је о вишедневним радовима на опсежном сређивању ширег простора на којима је ангажовано дванаест радника у оквиру јавних радова које током ове сезоне реализује Градска општина Пантелеј. Радови се изводе уз техничку подршку ЈКП Медијана у погледу одвоза прикупљеног материјала.

by

Завршена 11. Међународна колонија анимираног филма

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства присуствовали су затварању Међународне колоније анимираног филма за децу и младе, која се већ једанаест година одржава у Нишу под покрвитељством Општине Пантелеј као оснивача.

by

Обновљена столарија на школи у Д.Врежини

У складу са овогодишњим изменама Статута Градске општине Пантелеј и сходно томе, изменама Одлуке о општинском буџету за ову годину, створене су могућности да се уз финансијску подршку Општине обезбеде потребни услови за несметано одвијање наставе у наредној школској години у истуреном одељењу ОШ „Мирослав Антић“ у Доњој Врежини. Издвајањем 120 000 динара из општинског буџета, првих дана распуста изведени су радови на замени и обнови дотрајале спољне столарије у овој школи коју похађају малишани из Доње Вреж

by

Обилазак креативних радионица на Колонији

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обишли су учеснике овогодишње, 11.Међунродне колоније анимираног филма за децу и младе који активно уче уз стручну помоћ ментора и стварају анимације у креативним радионицама организованим у простору Дечјег одељења народне библиотеке „Стеван Сремац“ у Нишу. У радионицама учествују млади креативци из Бугарске, Републике Српске и нишки љубитељи анимираног филма а са њима посвећено раде предавачи из Словачке, Мађарске и Бе

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %