sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Сајам предузетништва  НИШСПРЕД 2017

У склопу организационих припрема за предстојећи Сајам предузетништва у Нишу, чији је покровитељ Град Ниш а домаћин Градска општина Пантелеј, у општинској сали,одржанa је презентација о начину пријаве и условима учешћа за све заинтересоване привреднике и предузетнике из Ниша и околине. Презентацијама је претходила седница Организационог одбора Сајма, којој је председавао председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић.

by

НИШСПРЕД 2017

Организациони одбор Сајма предузетништва НИШСПРЕД 2017. обавештава привреднике и предузетнике Ниша и шире околине, да је 28. априла, у просторијама Градске општине Пантелеј, одржана презентација Сајма предузетништва.

by

Излетишта спремна за празник у природи

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства обишли су данас радове на сређивању најпопуларнијих излетишта на својој територији уочи предстојећег празника када се традиционално очекује велики број излетника на „Првомајском уранку“. Излетнички простори на Чегру, Дабилу, Каменичком вису и код Врежинског базена, покошени су и очишћени, а уз подршку ЈКП Медијана опремљени посудама за одлагање излетничког отпада, тако да потпуно спремно дочекују традиционалне излетнике

by

Бесплатан превоз до излетишта

У сусрет предстојећем празнику и традиционалом првомајском уранку, Градска општина Пантелеј у сарадњи са градским превозницима обезбедиће бесплатан јавни превоз заинтересованих житеља ове општине и многобројних Нишлија који се на дан 1.маја целодневно окупљају на излетишту Каменички вис.

by

Обилазак извиђача

Председник Градске општине Пантелеј са члановима општинског руководства, у суботу, 29.априла 2017. од 11 часова обићи извиђачки бивак на путу према селу Церје где у дане предстојећег празника бораве чланови Извиђачког одреда „Лола“ и поред дружења у природном амбијенту увежбавају вештине пионирства, боравка и оријентације у природи и стичу еколошка знања.

by

Рекордан учинак Пантелеја у попису објеката за озакоњење

Ванредним ангажовањем и укључивањем свих расположивих људских и техничких ресурса у допунски попис објеката за озакоњење током последњег дозвољеног рока, Градска општина Пантелеј непосредно је допринела значајном и запаженом повећању учинка пописивача на теренуи ороченом завршетку  овог важног државног посла, на само на свом подручју већ и на простору читавог града. Захваљујући таквој организацији посла, град Ниш, који је на почетку био на самом зачељу листе по броју пописаних објеката, на крају задатог рок

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %