sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Јавна расправа о нацрту одлуке о буџету за 2017. годину

Јавна расправа траје до 15.12.2016. године.

by

 Вршњачка едукација

Ученици средње медицинске школе у Нишу, уз подршку Градске општине Пантелеј, одржали су друго у низу предавање основцима старијег узраста, овог пута у ОШ "Стефан Немања". Циљ акције је да се младима кроз међувршњачку комуникацију приближе све теме из обасти зависности, проституције, вршњачког злостављања, превенција полно преносивих болести.

by

Позив за размену ученика

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић и ресорни већници одржали су радни састанак са директорима свих основних школа на територији општине. Тема састанка био је позив из белоруског града Новополоцк упућен Градској општини Пантелеј, којим у духу досадашње добре сарадње предлажу размену ученика између основаца са територије општине Пантелеј и основаца овог белоруског града.

by

 Радни састанак са менаџментом ЈКП

Руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем одржало је радни састанак са менаџментом ЈКП "Наиссус" и представницима Месне заједнице Горњи Матејевац. Тема састанка било је налажење начина за решавање дугогодишњег проблема које становници ове месне заједнице имају са водоснабдевањем.

by

Јавна расправа-теме од јавног интереса

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Медиа и реформ центром Ниш спровела је јавну расправу у којој су представници заинтересованих удружења грађана и медији предложили теме од јавног интереса које ће бити саставни део конкурса за суфинансирање медијских пројеката у наредној години.

by

Другa Конференцијa „КРЕНИ“

Градска општина Пантелеј активно се укључила у реализацију Друге Конференције „КРЕНИ“ која, вишезначно симболичним насловом, подстиче креативни потенцијал младих у Нишу да пласирају своје стваралачке идеје за добробит заједнице. Тим младих који је задужен за ову Општину радиће на унапређењу и презентацији излетишта Каменички вис, кроз архитектонске иновације излетничког амбијента и успостављање нових, модерних садржаја у овом најпопуларнијем излетишту житеља Пантелеја али свих Нишлија.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %