sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Вршњачка едукација

Поводом обележавања 1.децембра-Светског дана борбе против сиде (HIV/AIDS), у форми вршњачке едукације, ученици средње медицинске школе у Нишу одржали су предавања основцима старијег узраста у ОШ ,,Чегар'' о теми: Млади и превенција ове болести. Ово је прво у низу прилагођених предавања којима ће се, кроз унутаргенерацијску комуникацију, основцима у свим школама на градском и руралном подручју Општине Пантелеј приближити теме из области превенције болести зависности, проституције и вршњачког насиља. Ове едук

by

Изградња Фрушкогорске улице

Чланови руководства Града Ниша и Градске општине Пантелеј, на челу са градоначелником Дарком Булатовићем и председником Братимиром Васиљевићем, обишли су радове на изградњи Фрушкогорске улице на урбаном подручју ове Општине. Вредност радова, чији се завршетак планира у најкраћем року од пар недеља, износи 7,9 милиона динара и финасирају се средствима Града Ниша и Министарства привреде.

by

44. седница скупштине Сталне конференције градова и општина

На 44. седници скупштине Сталне конференције градова и општина учествује и делегација Градске општине Пантелеј. Уз председника Братимира Васиљевића, нашу Општину представљају и заменик председника Александар Милосављевић као и секретар Скупштине општине Пантелеј Љиљана Берић.

by

 Пријем за чанове Спортског удружења особа са инвалидитетом

Руководство Градске општине Пантелеј, на челу са председником Братимиром Васиљевићем приредило је пријем за истакнуте чланове Спортско рекреативног удружења особа са инвалидитетом „Наис“ у сали Општине. Сусрет је уприличен поводом освојених медаља и високих пласмана на овогодишњим међународним и државним такмичењима на којима су чланови Удружења „Наис“ учествовали уз подршку Градске општине Пантелеј.

by

Потписивање уговора о донаторству

Потписивањем уговора о донаторству, Градска општина Пантелеј ће преузети етно збирку предмета из личне колекције свог суграђанина Живорада Д.Костића која ће послужити за уређење етно собе и својеврсног фолклорног музеја у комплексу Куће старих заната.

by

Радни састанак са ЈКП Наисус

Чланови општинског руководства одржали су радни састанак са тимом ЈКП Наисус и представницима Месне заједнице Горњи Матејевац у циљу решавања проблема водоснадбевања у овом селу. На састанку су изложене и остале активности ЈКП Наисус-а на ширем подручју општине.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %