sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Потписивање уговора о донаторству

Потписивањем уговора о донаторству, Градска општина Пантелеј ће преузети етно збирку предмета из личне колекције свог суграђанина Живорада Д.Костића која ће послужити за уређење етно собе и својеврсног фолклорног музеја у комплексу Куће старих заната.

by

Радни састанак са ЈКП Наисус

Чланови општинског руководства одржали су радни састанак са тимом ЈКП Наисус и представницима Месне заједнице Горњи Матејевац у циљу решавања проблема водоснадбевања у овом селу. На састанку су изложене и остале активности ЈКП Наисус-а на ширем подручју општине.

by

 Програм развоја Града Ниша за 2017. годину

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства одржали су радни састанак са Управом за привреду, одрживи развој и заштиту животне средине Града Ниша. Разговарало се о Радној верзији Програма развоја Града Ниша за 2017. годину као и приоритетним пројектима и плановима Градске општине Пантелеј.

by

Балканско првенство у екстремном плесу

Уз логистичку подршку Градске општине Пантелеј и у организацији плесног клуба Еxтреме данце студио у простору спортског центра, поред ОШ Мика Антић одржано је Балканско првенство у екстремном плесу под називом „Balkan dance unity” које је окупило око хиљаду учесника из наше земље и суседних држава у региону. Такмичење је званично отворио  председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић.

by

Званичници Града и Општине Пантелеј обишли ОШ Мика Антић

У оквиру заједничке посете Основној школи Мирослав Антић, коју похађа највећи број ученика са подручја Градске општине Пантелеј, градоначелник Ниша, Дарко Булатовић и председник Општине, Братимир Васиљевић са најближим сарадницима, обишли су актуелне радове на доградњи простора ове школе. Реч је о доградњи спортске сале и кабинета за стручне предмете неопходних за несметано одвијање наставе. Радови су започети средином септембра са предвиђеним роком од 240 дана за завршетак ове инвестиције која се финансира

by

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу започела је реализацију Пројекта помоћи теже запошљивим групама, под називом „КАРАВАНИ ЗАПОШЉАВАЊА“, обиласком удаљенијих сеоских насеља на свом подручју. У оквиру пројектних активности, мобилни тим нишке Филијале за запошљавање посетио је Кнез село и у току двочасовног дежурства у простору Дома културе омогућио свим заинтересованим лицима да се пријаве на евиденцију тражилаца запослења, информишу о правима из области

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %