sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Урбан Фест

У недељу, у дворишту Градске општине Пантелеј за љубитеље позоришне уметности изведене су две позоришне представе на отвореном простору у оквиру Урбан феста, 12-тог по реду Међународног фестивала студентских позоришта. Представа ,,Мртво море'' Академско позориште СКЦ Ниш, Представа ,,Гребање'' Драмски студио Дома омладине, Крагујевац

by

Комунални дани

У општини Пантелеј током викенда, одржала се акција „комунални дани“. У склопу ове акције оба дана, од 8,00-15,00h на простору иза Дурланске пијаце постављен је велики сандук за одлагање кабастог отпада и отворени камион за одвоз крупног отпада, старих ствари и дотрајалих уређаја које грађани избацују из домаћинства.

by

Базар здравља

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу, реализовала је акцију ,, Базар здравља'' намењену житељима ове општине на урбаном подручју. Грађани су могли током акције бесплатно да провере основне виталне параметре и добију здравствене савете.

by

Брига о социјално рањивој популацији

Бригу о социјално рањивој популацији, Градска општина Пантелеј потврдила је најновијим примером изградње косе равни или популарне рампе на улазу стамбене зграде у Сомборској улици бр.61 која је намењена инвалидима и бројним старим и изнемоглим лицима настањеним у овој згради.

by

 Први дан нове школске године

Традиционално, поводом почетка школовања, свим првацима у школама на подручју Градске општине Пантелеј, председник Општине, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства првог дана нове школске године уручили су поклон пакете (ранце са основним школским прибором) као симболичан дар малишанима који започињу „ђачко доба“. Поклон пакети првацима уручени у оквиру пригодних школских приредби које у част првака приређују старији школарци.

by

Обележавање Велике Госпојине

У предвечерје православног празника Велика Госпојина, у суботу, 27.августа 2016. од 19 часова, житељи насеља Доња Врежина у сарадњи са Општином Пантелеј обележити крсну славу традиционалним окупљањем на простору „Римске чесме“ у старом центру насеља.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %