sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ГО Пантелеј помаже таленте

Руководство Градске општине Пантелеј обезбедило је део потребне финансијске подршке младим нишким талентима из области астрофизике који су се пласирали за Међународну олимпијаду из астрономије и астрофизике у Индији, крајем ове године.

by

Званична примопредаја дужности између претходног и новог руководства Општине.

Данас је и званично обављена примопредаја дужности између досадашњег председника општине Пантелеј Срђана Савића и новоизабраног Братимира Васиљевића.

by

Потписивање Уговора  о суфинансирању медијских пројеката

На основу конкурса за медијске пројекте у 2016.години који је спровела Градска општина Пантелеј, данас су званично потписани уговори о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања са представницима медија чији су пројекти одобрени.

by

ПРИЈЕМ ЗА ЧЛАНОВЕ НИШКЕ ВАТРОГАСНЕ ЕКИПЕ

Руководство Градске општине Пантелеј приредило је пријем за чланове нишке ватрогасне екипе која је на недавном државном такмичењу ватрогасаца Србије освојила сребрну медаљу и тиме се квалификовала за предстојеће интернационално такмичење у Русији. Сусрет са општинским руководством представља својеврсно признање за досадашње запажене резултате и симболични гест подршке локалне заједнице најмлађим члановима ватрогасне екипе који ће представљати Србију на међународном такмичењу 2

by

ИЗБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ГО ПАНТЕЛЕЈ

После априлских локалних избора 2016. на 2.седници Скупштине Општине Пантелеј у новом одборничком сазиву изабрано је руководство ове градске општине.

by

Oбележен 7.јули

Поводом 7.јула, дана устанка у Србији против окупатора у Другом светском рату, руководство Градске општине Пантелеј положило је венац на споменик палим борцима на Каменичком вису.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %