sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

26. седница Скупштине Градске општине Пантелеј

На 26. седници Скупштине Градске општине Пантелеј усвојен је предлог Стратегије одрживог развоја Градске општине Пантелеј за период 2011.-2020. године. Усвојена је и одлука о буџету Градске општине Пантелеј за 2016. годину који износи 136 500 000 динара. Дато је и позитивно мишљење на Програм развоја Града за 2016. годину и на Програм уређења градског грађевинског земљишта за 2016. годину.

by

Приближимо се пацијентима

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу наставља Акцију под називом «Приближимо се пацијентима» која подразумева организоване прегледе у кућним условима у свим селима која немају здравствене амбуланте.

by

Седница Савета за развој ГО Пантелеј

У оквиру процедуре доношења стратешког развојног документа за наредни петогодишњи период, одржана je седница Савета за развој.

by

Наредне године вода за мештане Бренице

Више од 140 домова у селу Бреница надомак Ниша већ наредне године требало би да добије здраву пијаћу воду.

by

Град Ниш донира кошеве нишким основном школама

Спортски терен у основној школи Мика Антић богатији је за нове кошеве. Осим ове школе град је до сада на различитим локацијама углавном у основним школама поставио 13 нових кошаркашких табли, док су замењене укупно две конструкције за кошеве. Град је за ову намену одвојио 460 хиљада динара, док ће остатак потребних средстава спонзорисати поједине нишке компаније које су препознале значај обнове спортских терена и правилан физички развој школске деце.

by

Путеви српске војске у оку објектива

Фотографије настале на експедицији “Траговима српске војске у Првом светском рату” после Македоније, Црне Горе и Албаније стигле су у Ниш.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %