sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Нацрт Закона о озакоњењу објеката

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре спровело је јавну расправу о тексту Нацрта закона о озакоњењу објеката.

by

Утврђивање јавног интереса

Градска општина Пантелеј упућује јавни позив грађанима са своје територије, као и удружењима грађана и организацијама цивилног друштва, за предлагање тема од јавног интереса у области јавног информисања. 

by

Потписивање уговора о запошљавању - “Тuskan family”

У настојању да институционално утиче на проблем незапослености, Градска општина Пантелеј усвојила је Акциони план запошљавања на свом подручју са пратећим подстицајним мерама за смањење незапослености који реализује у сарадњи са Филијалом Националне службе за запошљавање у Нишу.

by

Слалом трка на ролерима

У организацији Спортског клуба "Оxygen" из Ниша, у недељу, 4.октобра 2015. на кружном току код улице Васе Пелегића одржанa је "Inline" СЛАЛОМ ТРКА, прва ове врсте на подручју Општине Пантелеј.

by

19.

Сафари клуб из Ниша уз подршку Градске општине Пантелеј организовао је у суботу, 3. октобра 2015. на излетишту Градац, код Кнез села, 19-ти по реду ШУТИНГ РЕЛИ, традиционалну манифестацију у дисциплинама екстремног спорта.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %