sort proizvodi
Учешће Општине Пантелеј у кампањи за борбу против насиља над женама        Постављена заштитна ограда за безбеднији пут кроз Кнез село        Конституисан општински Савет за запошљавање у новом сазиву        Заштитна ограда за безбеднији пут кроз Кнез село        Активно укључивање грађана у планирање развоја града и општине        Наставак активности око формирања паркинга код пијачних простора        Радни обилазак и оперативни сусрет са грађанима Деспотовачке улице        Решени кључни проблеми у селу Малча        Позив младима са територије ГО Пантелеј да се пријаве за обуку        Званичан састанак са руководиоцем Канцеларије ПКС у Дубаију       

Најновије вести

by

Учешће Општине Пантелеј у кампањи за борбу против насиља над женама

Градска општина Пантелеј, предвођена председницом, Наташом Станковић, укључила се у актуелну кампању, „16 дана активизма против насиља над женама“, која се глобално спроводи широм света, на симболичан и својим могућностима примерен начин, препоручен и са нивоа Координационог тела за родну равноправност којим руководи потпредседница Владе, проф.др Зорана Михајловић.

by

Постављена заштитна ограда за безбеднији пут кроз Кнез село

Ефикасним реаговањем руководства Градске општине Пантелеј и Републичке инспекције за послове државних путева отклоњена је претећа опасност и дојучерашњи саобраћајни ризик услед  денивелације на прометној деоници пута кроз Кнез село.

by

Конституисан општински Савет за запошљавање у новом сазиву

Савет за запошљавање у Градској општини Пантелеј предводиће председница Наташа Станковић са замеником, Драганом Павловићем а чланови овог радног тела, поред сталног представника, Наташе Тончев из нишке Филијале Националне службе за запошљавање чиниће ресорни већници и руководиоци пратећих стручних служби у правно-финансијском и развојном сектору.

by

Заштитна ограда за безбеднији пут кроз Кнез село

Поводом уоченог проблема велике денивелације на државном путу кроз Кнез село, на стационажи 7+400 и потенцијалних саобраћајних ризика, заменик председника Градске општине Пантелеј, Драган Павловић и ресорни већник, Немања Рајковић обишли су терен са републичким инспектором за путеве, Сашом Драгановићем и на лицу места договорили решење за ову критичну деоницу на којој ће бити постављена заштитна ограда као прва мера за повећање саобраћајне безбедности, на чему ће припремни радови почети од сутра.

by

Активно укључивање грађана у планирање развоја града и општине

У склопу процеса партципативног планирања развоја града Ниша од 2021-2027. године и намере свеобухватног сагледавања потреба и идеја грађана и грађанки у каквом граду желе да живе, укључујући и потребе за решавањем актуелних проблема, као и увођење нових решења која ће побољшати живот у граду у различитим аспектима, Градска општина Пантелеј позива своје житеље да активним учешћем у овом процесу непосредно креирају будући развој заједнице по својој мери. То је омогућено у периоду од уторка, 17.новембра до петка, 20.новембра, попуњавањем упитника који су доступни у Услужном центру ГО Пантелеј, сваког радног дана од 8-15 часова.Такође, грађани могу да попуне упитнике и дају своје развојне предлоге на штандовима, на којима по следећем распореду дежурају чланови општинске Канцеларије за младе, а који су постављени на најпрометнијимм локацијама на простору Општине: 1. На улазу Дурланске пијаце, сваког дана од 10 -12 часова 2. Раскрсница Бул.Св.Пантелејмона (Сомборски бул.) и Студеничке улице код „Буренцета“, од 11-13 часова, сваког дана до петка, 20.11. 3. Борска улица код продавнице „IDEA“, свакодневно, од 11-13 часова, закључно са 20.новембром.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %