sort proizvodi
Обележен 11. јануар – Дан Града Ниша        Божић Бата за децу Пантелеја        Традиционална прослава Бадње вечери на Пантелеју        Бадњи дан са грађанима        Општина Пантелеј-одговорно према грађанима и задатој речи        Награде најбољима        Новогодишње дружење са Деда Мразом за пантелејске малишане         Хуманитарни концерт Културно уметничког друштва „Анђели“.         Празнична посета најстаријим суграђанима у Бреници и Каменици        Завршна седница Скупштине ГО Пантелеј у 2021.       

Најновије вести

by

Обележен 11. јануар – Дан Града Ниша

11. јануар, дан ослобођења Ниша од Турака обележен је полагањем венаца на Споменик ослободиоцима нашег града. У име Градске општине Пантелеј венац су положили Драган Павловић, заменик председнице и Зоран Игњатовић, ресорни већник.

by

Божић Бата за децу Пантелеја

На божићно јутро, после свечане литургије, поводом најрадоснијег хришћанског празника-Христовог рођења, све малишане који су се са родитељима, бакама и декама нашли у порти Цркве Светог Пантелејмона, дочекао је „Божић Бата“ у атмосфери празничног дружења и пригодног даривања.

by

Традиционална прослава Бадње вечери на Пантелеју

Традиционалним паљењем бадњака и ломљењем чеснице Градска општина Пантелеј у сарадњи са свештенством Храма Светог Пантелејмона прославила је Бадње вече, заједно са многобројним грађанима и православним верницима окупљеним у порти Цркве.

by

Бадњи дан са грађанима

У оквиру пригодних дешавања којима Градска општина Пантелеј обележава Божићне празнике, на Бадњи дан уприличено је спонтано дружење општинског руководства са суграђанима на  простору Дурланске пијаце који је за ову прилику празнично уређен и декорисан. У празничној атмосфери, спонтано окупљеним грађанима подељени су симболични божићни дарови у виду сувенира а уз послужене топле напитке, чај и кувано вино, размењене су празничне честитке за здравију, безбрижнију и радоснију годину на сваком плану.

by

Општина Пантелеј-одговорно према грађанима и задатој речи

Житељима Деспотовачке улице, Бадње јутро донело је благовест и веру да ће им у овој години све тећи као вода коју су, после дугогодишњих проблема на постојећој мрежи, добили и проблем пребринули захваљујући ванредном залагању председнице Градске општине Пантелеј, Наташе Станковић и заједничком ангажовању свих релевантних институција, на челу са градоначелницом Драганом Сотировски.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %