sort proizvodi
Одржана прва седница Већа у новом сазиву ГО Пантелеј        Одржана конститутивна седница у ГО Пантелеј        Свечано отворена пијаца на Булевару Св. Пантелејмона        Потписан споразум са руским градом Шуја        Пантелејски сабор здравља и мерака        Обележена 215.годишњица Битке на Чегру        Посета Министра пољопривреде, шумарства и водопривреде        Важно обавештење!        "Буди боља"        Институционална подршка фудбалским клубовима       

Најновије вести

by

Одржана прва седница Већа у новом сазиву ГО Пантелеј

Председник Градске општине Пантелеј, Драган Павловић сазвао је прву седницу Већа, у чијем раду су поред новоименованих већника Лазара Петровића, Милоша Секулића, Немање Рајковића и Љубише Стојановића присуствовали заменик председника Општине, Александар Јоцић, председник Скупштине Саша Новићевић, начелница Управе Гордана Јанковић, као и сви шефови одсека. На седници су додељени ресори новоизабраним већницима, истакнути су циљеви рада новог руководства и анализирани започети и нови пројкети.

by

Одржана конститутивна седница у ГО Пантелеј

У складу са законским роковима након одржаних локалних избора, у Градској општини Пантелеј одржана је прва, конститутивна седница. Досадашњи председник Скупштине, Саша Новићевић поново је именован на ту функцију, његов заменик биће Горан Динић, а секретар Дејан Јовановић. Такође, на седници је већином гласова изабрано и ново руководство Општине. Нови председник Градске општине Пантелеј је Драган Павловић, његов заменик Александар Јоцић, док су чланови општинског већа Немања Рајковић, Милош Секулић, Маја Раденковић, Лазар Петровић и Љубиша Стојановић.

by

Свечано отворена пијаца на Булевару Св. Пантелејмона

У присуству бројних заинтересованих грађана, представника Града, општине Пантелеј и ЈКП Тржница симболичним пресецањем врпце, коју су пресекли градоначелница Драгана Сотировски, председница ГО Пантелеј Наташа Станковић и директор ЈКП "Тржница" Горан Ђорђевић, свечано је отворена пијаца на Булевару Св.Пантелејмона. Новоотворена пијаца има 64 тезге на којима ће се претежно продавати пољопривредни прозводи, 14 локала и један локал за раднике ЈКП "Тржница". Такође, у склопу пијаце је и хала за продају млека и млечних производа, а први месец за закупце тезги биће бесплатан.

by

Потписан споразум са руским градом Шуја

Обележавању Славе града Ниша, поред бројних иностраних делегација, присуствовала је и делегација из руског града Шуја, која је била иницијатор покретања сарадње са Градском општином Пантелеј. Та сарадња је сада формализована и озваничена потписивањем Споразума у Градској кући, а потписале су га Наталија Владимировна Корјагина, начелник управе градског округа Шуја и председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић.

by

Пантелејски сабор здравља и мерака

У оквиру Програма обележавања славе Града Ниша, Градска општина Пантелеј, у сарадњи са Домом здравља у Нишу и бројним струковним удружењима грађана, као и домаћим произвођачима, организoвала је Манифестацију „Пантелејски сабор здравља и мерака“ на отвореном простору Дурланске пијаце. Манифестација је посвећена промоцији и презентацији локалних произвођача здраве хране, националне кухиње, препознатљиве кулинарске традиције овог поднебља и производа домаће радиности, уз пратећи фолклор и обичаје везане за виноградарско-воћарску традицију Пантелејског виногорја. Као званични учесници Манифестације, представили су се такође, Задружни савез Србије са својим члановима и Удружење винара из суседне Македоније. Осим изложбеног,манифестација je имала и дегустациони карактер за све званице, госте, учеснике и посетиоце. У склопу Манифестације, уз професионалну подршку медицинских служби Дома здравља, свим учесницима и посетиоцима биле су омогућене здравствено-превентивне консултације и контролна мерења основних здравствених параметара.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %