sort proizvodi
news

Јавни позив за субвенције за замену столарије, изолације и замену ложишта

. Autor:

Градска општина Пантелеј обавештава све грађане и стамбене заједнице да је отворен Јавни позив за субвенције за замену столарије, изолације и замену ложишта који траје до 15. октобра и позива све заинтересоване који желе да на кућама и становима замене столарију, ураде изолацију, хидроизолацију, замене пећи котловима на пелет и гас, поставе топлотне колекторе за догревање воде, да се пријаве. 
Услови који треба да испуњавају су:
попуњен образац, лична карта свих чланова домаћинства (уколико су неки чланови малолетни, копије здравствених књижица заједно са изјавом да живе на тој адреси), копија рачуна електричне енергије, уверење о порезу, како би се видела власничка структура.
Конкурсна документација и детаљи Јавног позива доступни су на сајту Града Ниша: https://www.ni.rs/javni-poziv-za-sufinansiranje-mera-energetske-sanacije-porodicnih-kuca-stanova-i-stambenih-zgrada-koje-se-odnose-na-unapredjenje-termickog-omotaca-termotehnickih-instalacija-i-ugradnju-solarnih-kole/
 и Канцеларије за локални економски развој, али и на шалтерима Градског услужног центра у Ул. Николе Пашића 24, као и на шалтеру услужног центра Градске општине Пантелеј, Гутенбергова 4а. Такође, за све информације, сви заинтересовани могу се обратити и путем мејла: kler@gu.ni.rs, као и на телефон: 018/504-658. 

 

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %