sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Почетак радова на изградњи ауто-пута Е-80 Ниш

Председник Републике Србије Александар Вучић, присуствовао је обележавању почетка радова на изградњи ауто-пута Е-80 Ниш (Мерошина)-Плочник (Белољин). Тим поводом данас у Општини Мерошина, поред државних званичника, градоначелнице Ниша Драгане Сотировски и председника општина, присуствовала је и Наташа Станковић, председница Градске општине Пантелеј.

by

Вредна признања Копнене војске Србије припала Градској општини Пантелеј

Поводом завршетка календарске године, на свечаности у Дому војске у Нишу, Команда Копнене војске Србије и 3.Бригаде КОВ доделиле су Градској општини Пантелеј годишња признања која за ову институцију представљају изузетну част и потврду узајамног неговања вредности за добробит заједнице.

by

Јавна презентација треће измене и допуне Генералног урбанистичког плана Града Ниша

Стручни тимови ЈП Завода за урбанизам  и  Градске управе за грађевинарство представили су данас руководству Градске општине Пантелеј и заинтересованим грађанима трећу измену и допуну Генералног урбанистичког плана.

by

Градска општина Пантелеј и ACT Fondacija, спровеле су акцију под називом "Засади да роди" са ученицима ОШ Стефан Немања.У овој, последњој у низу школа укључених у акцију, ђаци прваци засадали су преосталих осам стабала воћки по сопственом избору сваке ученичке групе.

by

Одржана јавна расправа о ЛАП за унапређење родне равноправности 

У оквиру процедуре доношења Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј за период 2021-2025, одржана је јавна расправа о овом документу који је претходно, у форми нацрта, оглашен на увид јавности. 

by

ПОЗИВ за учешће у креирању и доношењу Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј 2021-2025.

Ставља се на јавну расправу нацрт Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј 2021-2025., који је утврдио Веће Градске општине Пантелеј , Решењем број 130/21-01/1 од 10.11.2021. године.Јавна расправа се спроводи стављањем нацрта Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности у Градској општини Пантелеј 2021-2025 на огласну таблу Управе Градске општине Пантелеј као и на званичну интернет страницу Градске општине Пантелеј у периоду од 12.11.2021. године до 17.11.2021. године до 14,00 часова, 

by

Обележен Дан примирја у Првом светском рату

Данашњи празник, 11. новембар, Дан примирја у Првом светском рату, обележен је званичном церемонијом полагања ловорових венаца на српском и енглеском војничком гробљу. Тим поводом, у име Градске општине Пантелеј венце су положили председник Скупштине, Саша Новићевић и већник Зоран Игњатовић.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %