sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Новогодишње дружење са Деда Мразом за пантелејске малишане 

Пригодни предновогодишњи програм, који у сусрет празницима организује Градска општина Пантелеј, настављен је 29.децембра  на преуређеном и празничном амбијенту прилагођеном простору, на ободу Дурланске пијаце /дуж Књажевачке улице/, где је приређено „ДРУЖЕЊЕ СА ДЕДА МРАЗОМ“ за организоване групе најмлађе деце из  основних школа Његош, Чегар, Стефан Немања и Мика Антић. 

by

Хуманитарни концерт Културно уметничког друштва „Анђели“. 

У оквиру пригодног предновогодишњег програма који у сусрет празницима организује Градска општина Пантелеј, у Сали Спортског центра код ОШ Мика Антић одржан je хуманитарни концерт Културно уметничког друштва „Анђели“. 

by

Празнична посета најстаријим суграђанима у Бреници и Каменици

Брига о старим и непокретним људима, као и нашим суграђанима са инвалидитетом, један је од приоритета руководства Градске општине Пантелеј уз помоћ вредних донација које је обезбедила Компанија Олимпијас Книттинг а у сарадњи са Домом здравља Ниш.

by

Завршна седница Скупштине ГО Пантелеј у 2021.

Скупштина Градске општине Пантелеј одржала је завршну седницу у текућој календарској и пословној години. Одборници су већином гласова усвојили буџет Општине за 2022.годину са кадровским планом и информацију о деветомесечном извештају извршења буџета у текућој години.

by

Обезбеђена индустријска со за стамбене заједнице

Градска општина Пантелеј преузела је од ЈКП Медијана први контингент индустријске соли за посипање леда на улазима у стамбене зграде. Прва количина од 50 џакова намењена је стамбеним заједницама и депонована у седишпту Општине где ће, на основу већ достављеног обавештења, управници стамбених заједница моћи да  преузму прописане количине сваког радног дана од 8-15 часова.

by

Обележен Светски дан људских права у ГО Пантелеј

Општинска Канцеларија за младе, уз подршку Градске општине Пантелеј, на пригодан начин обележила је 10.децембар који је од 1950.године установљен као Међународни дан људских права.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %