sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Потписан Споразум о реализацији мера активне политике запошљавања у 2023.години

У просторијама Филијале Ниш Националне службе за запошљавање потписан је Споразум између НСЗ и представника локалних самоуправа о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији мера активне политике запошљавања у 2023. години. Издвојена средства планирана су за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих, субвенције за самозапошљавање, програм стручне праксе, обуке на захтев послодавца и јавне радове у складу са локалним акционим планом запошљавања. У име и за Градску општину Пантелеј, Споразум је потписала председница Наташа Станковић.

by

Састанак са представницама организације Центар за девојке

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са најближим сарадницама одржала је састанак са представницама организације "Центар за девојке". Састанак је био посвећен теми - насиље над девојкама и женама у јавном простору и повећање безбедности девојака и жена на јавним местима, кроз заједничко деловање, са јединственим циљем -оснажене, самопоуздане, снажне, безбедне девојчице, девојке и младе жене.

by

Дан победе на Пантелеју

Дан победе обележен је пригодно и у Горњем Матејевцу, полагањем венаца на споменик борцима Народно ослободилачког рата, у центру села. Венце су положили у име Града Ниша и Градске општине Пантелеј: градски већник Ненад Станковић и председница Наташа Станковић са сарадницима, а у име села, општински већник Немања Рајковић са руководством Месне заједнице Горњи Матејевац.

by

У Нишу обележен Дан победе-9.мај

Годишњица победе над фашизмом у II светском рату обележена је у Нишу полагањем венаца на Споменик погинулим совјетским војницима, код Логора на Црвеном крсту и потом, на Споменик oслободиоцима Ниша, на Тргу краља Милана у центру града. У име Градске општине Пантелеј, венце је положила председница Наташа Станковић са члановима најужег општинског руководства.

by

Помен совјетским војницима

Званичници Градске општине Пантелеј положили су венац на споменик совјетским војницима и присуствовали помену који је организовао Руски дом у Београду, у знак сећања на погинуле борце Црвене армије у „Нишком инциденту“ 1944.године. У име Општине Пантелеј, венац су положиле председница, Наташа Станковић, општинска већница, Славица Алексић, секретарка Скупштине општине, Марија Милијић Станковић. Овим поводом, у меморијалном комплексу откривен је пригодни мурал посвећен страдалим совјетским војницима.

by

Дани жалости

Дани туге и забринутости

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %