sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Почетак овогодишњих јавних радова

У оквиру годишњег Акционог плана запошљавања, који Градска општина Пантелеј већ пету годину заредом реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу, започет је сезонски пројекат јавних радова на којима је ангажовано десет незапослених лица са подручја ове Општине.

by

Окончана имплементација пројекта ИПА програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска

Поводом завршетка имплементације још једног у низу пројеката из ИПА Програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска који је Градска општина Пантелеј партнерски реализовала са бугарском Општином Лом, у петак, 15.маја 2020. у 09:00 у дворишном простору Општине биће одржана конференција за новинаре на којој ће локалној и широј јавности званично бити презентовани сви важнији резултати спроведених активности партнера у Пројекту под називом: Стварање предуслова за бољу приступачност туристичким атракцијама у Пан

by

Почетак овогодишњег пројекта јавних радова

Од сутра почиње овогодишњи пројекат јавних радова који ГО Пантелеј устаљено, сваке сезоне, реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу. Јавни радови, првенствено у домену одржавања јавних и зелених површина, изводиће се на новоформираној парковској површини у улици Зорана Радосављевића Чупе а на овим пословима ангажовано је 10 незапослених лица са подручја Градске општине Пантелеј.

by

Позив пензионерима који нису добили пакете

Руководство Градске општине Пантелеј позива пензионере свих категорија /пољопривредне, инвалидске, војне, породичне, старосне/ са подручја ове Општине чије су пензије мање од 30.000 динара а који до сада нису добили пакете помоћи, да се јаве на контакт телефоне у Општинском центру за помоћ грађанима: 201 260, 201 261, како би доставили прецизне адресе на којима бораве ради доставе пакета помоћи на кућну адресу. Позиви се могу упутити од 8-16 часова. Непотпуне или непрецизне адресе су разлог због којег још у

by

Обавештење

Други третман комараца на територији Градске општине Пантелеј биће обављен у понедељак 11. Маја Територија: приобаља Малчанске, Бреничке, Матејевачке реке и Кнезселског потока и Нишаве од улива Јелашничке реке до моста Младости. Екипе оперативаца започињу запрашивање од 08:00 сати. Препарат је нешкодљив.

by

Честитка за Ђурђевдан

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства упућују честитке за највећи пролећни празник Ђурђевдан свим верницима који прослављају овај дан као крсну славу, са жељом да славе у здрављу и радости у кругу својих најближих.

Претражите вести

Братимир Васиљевић

Председник Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %