sort proizvodi

DOGAĐAJI

by

Обележавање 211. годишњице Чегарске битке

Градска општина Пантелеј, Град Ниш и ресорни одбор Министарства за рад, социјална и борачка питања, у име Владе Републике Србије, организовали су обележавање 211.годишњице боја на Чегру, на дан одржавања ове историјске битке, 31.маја, у Спомен комплексу Чегар. У складу са Државним програмом обележавања значајних историјских догађаја, поводом годишњице знамените Чегарске битке, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством положио је венце код споменика војводи Стевану Синђелићу.

by

Мере за брже запошљавање

У оквиру реализације овогодишњег Локалног акционог плана запошљавања, председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић потписао је Споразум са представницима Националне службе за запошљавање-Филијала у Нишу о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2020.годину.

by

Приводе се крају радови на уградњи подземних контејнера

У оквиру континуираних издвајања за подизање нивоа јавне хигијене и уједно заштите животне средине, Градска општина Пантелеј уложила је значајна средства у набавку и уградњу подземних контејнера на урбаном подручју општине.

by

Уручена донација маски из Босилеграда

Начелница Нишавског округа Драгана Сотировски уручила је председнику Градске општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу донацију у виду 300 заштитних маски које су намењене запосленима и волонтерима у овој општини. Донација је упућена Нишавском округу из Општине Босилеград чија је Фабрика за производњу чарапа прилагодила свој производни програм актуелним потребама за овом врстом заштитне опреме.

by

Завршен двогодишњи ИПА пројекат

Поводом завршетка имплементације још једног у низу пројеката из ИПА Програма прекограничне сарадње Србија-Бугарска који је Градска општина Пантелеј партнерски реализовала са бугарском Општином Лом, у петак, у дворишном простору Општине одржана је завршна конференција за новинаре на којој су локалној и широј јавности званично презентовани сви важнији резултати спроведених активности партнера у Пројекту под називом: Стварање предуслова за бољу приступачност туристичким атракцијама у Пантелеју и Лому побољша

by

Почетак овогодишњих јавних радова

У оквиру годишњег Акционог плана запошљавања, који Градска општина Пантелеј већ пету годину заредом реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање-Филијалом у Нишу, започет је сезонски пројекат јавних радова на којима је ангажовано десет незапослених лица са подручја ове Општине.

Братимир Васиљевић

Председник Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %