sort proizvodi

DOGAĐAJI

by

Подстицаји младим шахистима

У сарадњи са Градском општином Пантелеј, Шаховски клуб „Првак“ који активно ради на окупљању, развоју и унапређењу шаховских вештина заинтересованог подмлатка за ову спортску дисциплину међу основцима, обезбедио је пригодну опрему за наистрајније полазнике из редова основаца на подручју ове Општине. Опрему у виду препознатљивих мајица и спортских ранчева младим шахистима из ОШ „Стефан Немања“ на поригодној свечаности, уручили су чланови руководства Градске општине Пантелеј, секретарка Скупштине Марија Милијић Станковић и ресорни већници Зоран Игњатовић и Немања Рајковић а у наставку, иста опрема биће додељена и младим шахистима из осталих основних школа у Општини Пантелеј.

by

Одобрене субвенције за самозапошљавање на Пантелеју

У оквиру реализације Локалног акционог плана запошљавања за 2022.годину, Градска општина Пантелеј спровела је низ мера активне политике запошљавања за смањење незапослености на својој територији, које су намењене теже запосливим категоријама грађана али и онима са предузимљивом спремношћу да започну сопствени бизнис. Програм самозапошљавања удруженим средствима финансирају Национална служба за запошљавање са 1.900.000 динара и Градска општина Пантелеј са 2.000.000 динара. Овим износом подржано је тринаест предузетника са одобреним појединачним грантовима у износу од 300.000 динара. Тим поводом чланови руководства Градске општине Пантелеј и нишке Филијале НСЗ одржали су заједничку конференцију за медије на којој су пренели важније појединости о процесу доделе субвенција за самозапошљавање и представили кориснике одобрених средстава.

by

Полагање венаца на споменик јунацима са Кошара

Поводом обележавања краја битке на Кошарама, положени су венци на Споменик јунацима који су несебицно дали своје животе у одбрани територије своје земље.

by

Пријем за делегацију Источног Сарајева

Председница Наташа Станковић и чланови ужег руководства Градске општине Пантелеј, у својству домаћина делегације града Источно Сарајево, која борави у Нишу поводом градске славе, приредили су пријем за председника Скупштине града Бранка Коромана и заменика градоначелника Слободана Амовића.

by

Добротворна питијада

Након наступа  подмладка  КУД „Анђели“, са сплетом игара као допуна презентацији традиције фолклора и кулинарства овог краја, председница ГО Пантелеј Наташа Станковић отворила  је 10. „Добротворну питијаду“.

by

Пријем за филмску екипу из Норвешке

Поводом нишке премијере филма „Логор смрти у Карашјоку“ који је посвећен страдању Нишлија у норвешком логору током II Светског рата, петочлана филмска екипа, предвођена продуцентом Бранком Димовићем Димеским, посетила је Градску општину Пантелеј.

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %