sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Подршка ресорног министарства Општини Пантелеј као родноправној заједници

У склопу бројних активности у борби против насиља над женама и свим рањивим групама, у организацији Градске општине Пантелеј, одржана је Трибина под насловом „ИСКЉУЧИ НАСИЉЕ, УКЉУЧИ ПРЕВЕНЦИЈУ“.

by

Одржана јавна расправа о Нацрту буџета ГО Пантелеј за 2022.

У складу са законском процедуром  и устаљеном праксом, после спроведеног увида јавности у Нацрт општинског буџета за 2022.годину, у  скупштинској сали Градске општине Пантелеј одржана је јавна расправа о овом најважнијем годишњем документу.

by

ПОЗИВ за учешће у креирању и доношењу буџета Градске општине Пантелеј за 2022.

Ставља се на јавну расправу Нацрт буџета Градске општине Пантелеј за 2022., који је утврдило Веће Градске општине Пантелеј , Решењем број   140 /21-01/1 од 06.12.2021. године.Јавна расправа се спроводи стављањем Нацрта буџета Градске општине Пантелеј за 2022. на огласну таблу Управе Градске општине Пантелеј као и на званичну интернет страницу Градске општине Пантелеј у периоду од 06.12.2021. године до 08.12.2021. године.

by

Пантелејске новогодишње чаролије

У сусрет новој години, као део претпразничних радости за најмлађе, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Удружењем „Млади креативци-Растемо“ организовала је током викенда специјални програм са наступом популарних мађионичара „ПИКСИ И ЗЕКА“.

by

Почетак радова на изградњи ауто-пута Е-80 Ниш

Председник Републике Србије Александар Вучић, присуствовао је обележавању почетка радова на изградњи ауто-пута Е-80 Ниш (Мерошина)-Плочник (Белољин). Тим поводом данас у Општини Мерошина, поред државних званичника, градоначелнице Ниша Драгане Сотировски и председника општина, присуствовала је и Наташа Станковић, председница Градске општине Пантелеј.

by

Вредна признања Копнене војске Србије припала Градској општини Пантелеј

Поводом завршетка календарске године, на свечаности у Дому војске у Нишу, Команда Копнене војске Србије и 3.Бригаде КОВ доделиле су Градској општини Пантелеј годишња признања која за ову институцију представљају изузетну част и потврду узајамног неговања вредности за добробит заједнице.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %