sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

За лепши и зеленији Пантелеj

У оквиру пројекта "Засади свој хлад" који спроводи Град Ниш, у сарадњи са Градском општином Палилула и Градска општина Пантелеј поделила је 50 садница белог јасена, вртићима и школама на својој територији. Стабла белог јасена красиће и двориште цркве Св.Тројица у Горњем Матејевцу.

by

Предпразнични гест за малишане из најугроженијих породица

Представници Удружења грађана ФРОСТ-Федерација ромских талената, које делује на подручју Градске општине Пантелеј и тесно сарађује са грађанским Удружењем „Анђели чувари" из Ваљева, приликом званичног сусрета са председницом, Наташом Станковић донирали су два таблет рачунара која ће бити додељена двема, најугроженијим породицама са већим бројем деце. Том приликом, познати нишки музичар Небојша Саитовић, који предводи Удружење ФРОСТ најавио је и нову донацију поклон пакетића који ће такође бити расподељени угроженим породицама са више деце. Овај предпразнични гест према малишанима уследио је као одраз изузетно добре сарадње Општине Пантелеј са удружењима мањинских заједница које живе и активно раде на територији ове Општине.

by

Гест привредника за децу у Дому и хранитељским породицама

У духу постојеће добре сарадње Градске општине Пантелеј и привредника са овог подручја, председница Наташа Станковић и чланови ужег општинског руководства одржали су радни састанак са власницима предузетничке радње „ Роштиљ Домаћин“, Ненадом и Миленом Стојадиновић и директорима Дома „Душко Радовић и Центра за породични смештај и усвојење, као установа које су саставни део јединственог комплекса у седишту Општине. На састанку је договорено да ће ова предузетничка радња у сарадњи са другим заинтересованим привредним субјектима донирати 35 новогодишњих поклон пакетића за децу у Дому „Душко Радовић“ и уједно најављена донација још 220 пакетића намењених деци у хранитељским породицама. Овај гест добре воље привредника који послују на подручју Општине Пантелеј резултат је успостављене плодне сарадње, узајамности и јачања партнерства јавног и приватног сектора као део добре праксе новог руководства Општине.

by

Честитка

Свим грађанима Ниша срећне новогодишње и божићне празнике жели председница општине Пантелеј Наташа Станковић

by

Завршна седница Скупштине ГО Пантелеј у овој години

Скупштина Градске општине Пантелеј одржала је завршну седницу у 2020. у простору Концертно-изложбене сале Факултета уметности због прилагођавања епидемиолошким условима. Најважније тачке дневног реда односиле су се на доношење Одлуке о буџету за наредну годину, уз пратећу информацију о извршењу општинског буџета за девет месеци текуће године, и на измене и допуне  овогодишње Одлуке о буџету општине.

by

Предпразнична посета руководства ГО Пантелеј вртићима на градском и сеоском подручју

У сусрет предстојећим празницима, председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић и чланови ужег општинског руководства посетили су вртић „Колибри“ у непосредном окружењу Општине а потом и обданиште у Горњем Матејевцу. Том приликом уручени су пригодни празнични поклони, намењени свим вртићима на подручју Општине Пантелеј који брину о малишанима у актуелним, пандемијски прилагођеним условима.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %