sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Започети радови на атарским путевима

Поводом почетка радова на атарским путевима чија је изградња у више пантелејских села планирана у овој години, председник Братимир Васиљевић и чланови руководства Градске општине Пантелеј обишли су радове у атару села Бреница и Каменица, као прве у низу на којима се изводе радови у току ове сезоне.За радове на мрежи атарских путева у руралном подручју Општине Пантелеј предвиђена су улагања у износу од 15 милиона динара.

by

Обележавање 211. годишњице Чегарске битке

Градска општина Пантелеј, Град Ниш и ресорни одбор Министарства за рад, социјална и борачка питања, у име Владе Републике Србије, организовали су обележавање 211.годишњице боја на Чегру, на дан одржавања ове историјске битке, 31.маја, у Спомен комплексу Чегар. У складу са Државним програмом обележавања значајних историјских догађаја, поводом годишњице знамените Чегарске битке, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са најужим руководством положио је венце код споменика војводи Стевану Синђелићу.

by

Мере за брже запошљавање

У оквиру реализације овогодишњег Локалног акционог плана запошљавања, председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић потписао је Споразум са представницима Националне службе за запошљавање-Филијала у Нишу о уређивању међусобних права и обавеза у реализацији програма или мера активне политике запошљавања за 2020.годину.

by

Приводе се крају радови на уградњи подземних контејнера

У оквиру континуираних издвајања за подизање нивоа јавне хигијене и уједно заштите животне средине, Градска општина Пантелеј уложила је значајна средства у набавку и уградњу подземних контејнера на урбаном подручју општине.

by

Важно обавештење: Наставак конкурса за пројекте удружења

Јавни позив Градске општине Пантелеј за финансирање или суфинансирање програма и пројеката удружења у области спорта, активизма за младе, културе и историјског наслеђа, који је током трајања ванредног стања услед пандемије привремено обустављен, поново је отворен од данас, 22.маја 2020.године. Због ванредног стања прекинуте су све радње и престали да важе рокови у спровођењу раније расписаног конкурса, али су све до тада предузете радње у поступку спровођења јавног позива остале на правној снази. Заинтересована удружења грађана са својим програмима и пројектима у наведене четири области могу да конкуришу под истим конкурсним условима почев од 22.маја закључно до 28.маја 2020. Због привременог застоја, поступак оцењивања и одлучивања о поднетим пројекатима и програмима биће убрзан а исплате одобрених средстава за пројектно финансирање и суфинасирање вршиће се у складу са приливом средстава у буџет Општине. Конкурсна документација може се преузети са овом линку.

by

Уручена донација маски из Босилеграда

Начелница Нишавског округа Драгана Сотировски уручила је председнику Градске општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу донацију у виду 300 заштитних маски које су намењене запосленима и волонтерима у овој општини. Донација је упућена Нишавском округу из Општине Босилеград чија је Фабрика за производњу чарапа прилагодила свој производни програм актуелним потребама за овом врстом заштитне опреме.

Претражите вести

Братимир Васиљевић

Председник Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:00 - 15:00

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %