sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Посета општинских званичника Полицијској испостави Пантелеј

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић и чланови општинског руководства обишли су Полицијску испоставу Пантелеј и у оквиру ове радне посете дефинисали приоритете у наставку институционалне сарадње. Поред доминантних питања целокупне безбедности заједнице, посебна пажња усмерена је на безбедност у саобраћају на урбаном али и ширем подручју Општине Пантелеј.

by

Помоћ Општине у имунизацији становништва са сеоског подручја

У оквиру подршке имунизацији што већег броја својих житеља, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Домом здравља у Нишу, организовала је вакцинацију на терену за мештане више пантелејских села који се отежано крећу и имају проблем превоза. Према утврђеном распореду, са две медицинске екипе, вакцинација је на овај начин крајем радне недеље, омогућена заинтересованим мештанима у селима Доњи Матејевац, Кнез село, Каменица, Врело, Малча и претходно у Јасеновику, Пасјачи и Ореовцу. Истовремено, за заинтересоване житеље већих сеоских насеља, као што су Горњи Матејевац и Горња Врежина, Општина је омогућила организован превоз, уз поштовање свих противепидемијских мера, до Дома здравља у Нишу, где је за ову бројнију групу спроведена вакцинација, у циљу бржег стицања колективног имунитета и превенирања тежих облика оболевања од вируса ковид 19, као примарни здравствени интерес грађана и целокупне заједнице у актуелним пандемијским околностима. Првог дана викенда предстоји вакцинација у селима Бреница и Церје.

by

Састанак са главним градским урбанистом

Председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић одржала је радни састанак са главним градским урбанистом, архитектицом Тањом Обрадовић и заинтересованим управницима стамбених заједница са дела Булевара Светог Пантелејмона. Састанак је посвећен заједничком сагледавању могућности уређења овог дела Општине Пантелеј, а уследио је на иницијативу житеља овог густо настањеног урбаног насеља.

by

Организована вакцинација у свим селима

За житеље Пантелеја на сеоском подручју, већ је организована вакцинација како би се током наредна три дана, у четвртак, петак и суботу, 18, 19. и 20.марта, мештанима пантелејских села омогућила бржа и лакша вакцинација по следећем распореду: Четвртак,18.март Пасјача - од 9:00 до 11:00 Јасеновик- од 11:30 до 13:00 Ореовац- од 14:00 до 16:00 Петак, 19.март /две екипе на терену/ Доњи Матејевац- од 09:00 до 11:00 Каменица- од 11:30 до 13:30 Кнез село- од 11:30 до 13:30 Врело – од 14:00 до 16:00 Малча – од 16:30 до 18:00 Субота, 20.март Церје- од 09:00 до 11:00 Бреница – од 11:30 до 13:30

by

Пријаве за вакцинацију у општинском кол центру

У намери да се вакцине, по избору грађана, учине доступим свим заинтересованим житељима Пантелеја, од среде, 17. марта 2021. у ГО Пантелеј успостављен је дежурни кол центар, од 9-15 часова, сваког радног дана, са бројевима телефона 201-260 и 201-320, на које заинтересовани грађани могу да се пријаве за организовани превоз на вакцинацију или долазак екипа Дома здравља на кућну адресу, за оне грађане који се отежано крећу или имају проблем превоза. Битна је напомена да се вакцине Спутњик и Фајзер примају у здравственим установама, док се кинеска и Астра Зенека могу добити и у кућним условима, на терену.

by

ГО Пантелеј активно помаже вакцинацију грађана- Будимо одговорни!

У интересу очувања здравља заједнице, кроз имунизацију која превенира ширење и спречава теже облике заразе, Градска општина Пантелеј, као први и најближи сервис својих грађана, у сарадњи са Домом здравља у Нишу, настоји да вакцинацију против корона вируса приближи сваком грађанину на својој територији и омогући да се на овај начин заштите од опасног обољевања. За колектив Градске општине Пантелеј, на челу са председницом Наташом Станковић, као део јавног сервиса који је свакодневно у контакту с грађанима, данас је спроведена вакцинација кинеском вакцином.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %