sort proizvodi
news

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

. Autor:

У сусрет предстојећим првомајским празницима, за заинтересоване посетиоце Каменичког виса, на дан 1.маја, Градска општина Пантелеј, као и свих протеклих година, обезбедила је бесплатан превоз до овог популарног излетишта.
Аутобус би превозио излетнике на релацији: 
полазак са стајалишта код Учитељског дома, са успутним станицама у Јагодин мали и ул.Косовке девојке, преко Виника и села Каменица до паркинга на излетишту Каменички вис, по следећем режиму :
-поласци са стајалишта код Учитељског дома према Каменичком вису, на сваки непарни сат,
почев од 07,00 до 19,00
-повратак са Каменичког виса, на сваки парни сат, почев од 08,00 до 20,00.
Поводом очекиваних масовнијих окупљања на овим излетиштима апелује се на одговоран однос излетника према природи и уређеним излетничким просторима. То се првенствено односи на строгу забрану паљења ватре у шуми, с обзиром да постоје предвиђена и уређена места за роштиљање и коришћење ватре у контролисаним условима, као и на обавезу посетилаца да за собом покупе излетнички отпад и одложе у постављене посуде и контејнере које ће ЈКП Медијана тих дана интензивније празнити.
У циљу очувања природе и постојећег излетничког мобилијара, који су учестало на мети вандала,у дане празника, ове просторе контролисаће комунална полиција.

 

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %