sort proizvodi
news

Лазарева субота на Пантелеју

. Autor:

Градска општина Пантелеј традиционално, у сусрет Ускрсу, организује вишедневну манифестацију „Васкршње радости на Пантелеју“, унутар парковског простора Цркве Светог Пантелејмона.
Манифестација са вишедневним интерактивним програмом који је намењен деци са Пантелеја и читавог града трајаће од 27.априла, „Лазареве суботе“, популарне „Врбице“ до 28.априла, као и наредне недеље 05.маја, првог дана Васкрса.
Након јутарње литургије и поделе врбових венчића и звончића деци, поздравну песму „Лазарица“ и наступ извела је млађа фолклорна група КУД „Анћели“. У наставку, председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић са најужим руководством обишла је празничну поставку „Ускршњег села“ - хуманитарну изложбу ускршњих јаја, која су украшавала деца из пантелејских вртића, а чији је приход намењен у хуманитарне сврхе - удружењу НУРДОР, као и креативне радионице и слободне активности са аниматорима из Удружења „Млади креативци-Растемо“ , Удружења за неговање традиције „Вишња“ и Удружења за заштиту и одгој животиња „ЗОО Планет“.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %