sort proizvodi
news

ЈАВНИ ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА, УДРУЖЕЊИМА ГРАЂАНА И МЕДИЈИМА ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ ЗА УТВРЂИВАЊЕ ТЕМА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА

. Autor:

У складу са Законом о јавном информисању и медијима и усвојеним Механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Медија и ресурс центром у Нишу упутила је јавни позив грађанима са своје територије, грађанским и струковним удружењима, невладиним организацијама односно свим организацијама цивилног друштва, да предложе  теме од јавног интереса које ће бити предмет медијских пројеката у области јавног информисања.
Грађани односно њихова удружења учествују у избору тема о којима су заинтересовани да буду информисани путем локалних, регионалних и централних медија слањем својих предлога на званичне мејл адресе Градске општине Пантелеј: pantelej@gmail.com, kabinetpantelej@gmail.com, закључно до 14.септембра 2023.године.

Након прикупљених предлога на овај начин, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Медија и ресурс центром у Нишу, организоваће у петак, 15.септембра 2023. у 10 часова, у скупштинској сали ГО Пантелеј, јавну расправу са представницима заинтересоване јавности, на којој ће бити сумирани сви приспели предлози и дефинисане најважније теме у области јавног информисања за које житељи Пантелеја исказују највећу заинтересованост.
Кроз овај процес, предложене и одабране теме биће саставни део предстојећег конкурса за медијске пројекте, које ће суфинансирати Градска општина Пантелеј у циљу унапређења информисања и потпунијег обавештавања грађана на својој територији.

Још једном позивамо организације цивилног друштва које активно делују у Нишу, као и представнике медија, да се активно укључе у најављену јавну расправу , 15.9. у 10:00, за утврђивање тема о којима јавност треба да буде информисана и непосредним учешћем креирају процес јавног информисања у овој локалној заједници.

                                     Градска општинa Пантелеј
                                        Media i reform centar Niš

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %