sort proizvodi
news

Потписан споразум са СКГО

. Autor:

Градска општина Пантелеј потписница је споразума о сарадњи са Сталном конференцијом градова и општина-Савеза градова и општина и једна од 12 изабраних локалних самоуправа у циљу јачања капацитета потребних за примену принципа доброг управљања у свакодневној пракси. Применом ових принципа истовремено се унапређује квалитет живота становника.
Пакети подршке локалним самоуправама за унапређење примене принципа доброг управљања реализоваће се у три области: унапређење административне ефикасности и делотворности, унапређење грађанског учешћа и транспарентности и унапређење одговорности и спречавање корупције. Са Градском општином Пантелеј реализоваће се програми из области унапређења грађанског учешћа и транспарентности. 
Подршку локалним самоуправама СКГО реализује у склопу пројекта "Унапређење примене принципа доброг управљања у локалним самоуправама" , који се реализује у оквиру програма "ПРО-Локално управљање за људе и природу", који заједнички спроводе агенције Уједињених нација у Србији - УНОПС, УНИЦЕФ, УНФПА и УНЕП, у сарадњи са Владом Републике Србије и уз финансијску подршку Владе Швајцарске, са визијом креирања модерне, професионалне, ефикасне и одговорне локалне самоуправе.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %