sort proizvodi
news

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ О ТЕМАМА ОД ЈАВНОГ ИНТЕРЕСА У ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА

. Autor:

У складу са Законом о јавном информисању и медијима и усвојеним Механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј у сарадњи са Медија и реформ центром у Нишу организује јавну расправу са представницима заинтересоване јавности, на којој ће бити сумирани сви приспели предлози из претходних јавних позива упућених грађанима и дефинисане најважније теме у области јавног информисања за које је показана највећа заинтересованост.

Јавна расправа биће одржана у четвртак, 17.септембра 2020. у 11 часова у скупштинској сали ГО Пантелеј (Гутенбергова 4/а).

Кроз овај процес, предложене и одабране теме биће саставни део предстојећег конкурса за медијске пројекте, које ће суфинансирати Градска општина Пантелеј у циљу унапређења информисања и потпунијег обавештавања грађана на својој територији.

Овим путем званично позивамо представнике вашег удружења, организације цивилног друштва и НВО који активно делују у Нишу, грађане Пантелеја као и представнике медија, да учествују у заказаној јавној расправи и тиме непосредно допринесу креирању процеса јавног информисања у овој локалној заједници.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %