sort proizvodi
news

Обележавање славе Града Ниша

. Autor:

Поводом градске славе Св.цара Константина и царице Јелене, Градска општина Пантелеј била је домаћин делегацији побратимског града Сереса из Грчке, као и црногорској делегацији из Тивта. Руководство Градске општине Пантелеј угостило је заменика градоначелника града Сереса, Константиноса Динакиса и директора позоришта и већника ресорно задуженог за туризам, Иоанииса Гатсиоса, затим потпредседника општине Тиват Владимира Арсића и Сању Вуковић одборницу и председницу Одбора за друштвене делатности у овој општини.

На челу са градоначелницом, градским већницима и помоћницима, све Градске општине у Нишу потрудиле су се, у свом домену, да и другим, бројним делегацијама из Бугарске, Републике Српске и пријатељских градова широм земље укажу препознатљиво гостопримство као најбољу традицију овог града.

Придружујући се прослави славе Града Ниша, Градска општина Пантелеј уприличила је традиционалну изложбу старих заната и добротворну етно-манифестацију "Питијада" у Кући старих заната, као знак добродошлице и пригодни део славског кутурног програма.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %