sort proizvodi
news

ИЗБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ГО ПАНТЕЛЕЈ

. Autor:

После априлских локалних избора 2016. на 2.седници Скупштине Општине Пантелеј у новом одборничком сазиву изабрано је руководство ове градске општине.

Изборној седници претходило је званично потписивање споразума са коалиционим партнерима којим је практично потврђена предизборна коалиција са странкама окупљеним око Српске напредне странке и постизборна коалиција СНС са Српском радикалном странком и Демократском странком  Србије.

Гласовима скупштинске већине за председника Градске општине Пантелеј изабран је Братимир Васиљевић а за заменика председника општине Александар Милосављевић са листе Срспке напредне странке. Уз захвалност на указаном поверењу и повереним обавезама, новоизабрани  председник Општине, Братимир Васиљевић најавио је приоритете новог општинског руководства у области комуналне политике и подизања комуналног стандарда на целокупном подручју Општине као и истрајну борбу за побољшање животног стандарда житеља ове сиромашне Општине која ће убудуће бити потпуно отворена за све грађанске проблеме и иницијативе.

За чланове Већа Градске општине Пантелеј избарани су Небојша Ловић, Наташа Станковић и Стеван Веселиновић из Српске напредне странке, који су обављали ову  дужност и у претходном мандату док су нови чланови Већа Тихомир Перић из Српске радикалне странке и Миљан Хаџовић из Социјалдемократске партије Србије који је у протеклом мандату водио Скупштинску комисију за омладину и спорт.

На овој седници Скупштине Градске општине Пантелеј изабрани су такође председници и чланови седам ресорних комисија као скупштинских радних тела. Скупштинске комисије у овом мандату водиће: Стефан Илић(СРС), Немања Миљковић(СПС), Данијела Станковић(СНС), Душан Јовић(СНС), Жарко Стојчић(ПС), Драгољуб Тодоровић(СНС), Томислав Милић(СНС).

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %