sort proizvodi
news

Одржана Хуманитарна радионица "Усуди се да желиш"

. Autor:

Градска општина Пантелеј у партнерству са Центром за подршку личном и професионалном успеху "EnergyHouse" и Ротаракт Клубом Ниш,  организовала је Хуманитарну мотивациону радионицу "УСУДИ СЕ да желиш/Новогодишња листа жеља".
Радионица је одржана у концертно-изложбеном простору Факултета уметности, а аутор и тренер радионице био је др Дарко Цветковић, интернационални НЛП тренер и coach, учитељ Реикија и медитације и оснивач Центра за подршку личном и професионалном успеху "Еnergy House". Сав приход прикупљен на радионици донираће се Дому за децу и омладину „Душко Радовић“ Ниш, за куповину новог намештаја.
Бројне друштвено одговорне компаније, Удружења грађана, као и појединци одазвали су се позиву Општине, међу првима компанија Олимпиас Книттинг и Олимпиас СРБ на челу са Гиованни Антониолијем и још једном показале да се на њих увек може рачунати када су у питању хуманитарне акције и помоћ најмлађима. Такође, ове компаније сваке године мисле на младе са посебним потребама, као и оне без родитељског старања, те радо одговарају сваком позиву локалне власти. Поред њих, учешће су узели и фирма „ЕЛМАГ“, МВ Ауто 018, вртић „Бамбини“, „Логос трговине“,"Бецић промет", ЈП "Паркинг сервис" и многи други.
У духу предстојећих празника, Градска општина Пантелеј позива и остале иностране и домаће компаније, које послују на територији Ниша, да следе пример Олимпиаса и споменутих друштвено одговорних фирми.

 

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %