sort proizvodi
news

Матејевачка берба 2016

. Autor:

Градска општина Пантелеј и Управа за пољопривреду и развој села града Ниша, у сарадњи са Удружењем грађана за унапређење живота на селу из Доњег Матејевца, Удружењем воћара, виноградара и подрумара „Чегар“ и другим локалним удружењима, по четври пут, организују традиционалну манифестацију „Матејевачка берба“, у суботу, 24.септембра 2016. године, са почетком у 16 часова, код Задружног дома у центру села Доњи Матејевац.
С обзиром да је ова нишка општина по свим релевантним параметрима сврстана у маргинална и неразвијена подручја, руководство Градске општине Пантелеј иницирало је, овим поводом, одржавање седнице ресорног парламентарног Пододбора за маргинална и неразвијена подручја РС, која ће бити одржана истог дана, 24.септембра у 12 часова, у великој сали Општине Пантелеј.
Седница ће бити посвећена стању и перспективи пољопривреде на територији Града Ниша, посебно маргиналних и најнеразвијених подручја и у њеном раду активно ће учествовати, поред руководства ГО Пантелеј, представници других заинтересованих градских општина и Управе за пољопривреду и развој села. Позив за присуство седници Пододбора упућен је градоначелнику Ниша и ресорном градском већнику за пољопривреду.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %