sort proizvodi
news

ПОДРШКА МИНИСТАРСТВА ПРИВРЕДЕ СРБИЈЕ  САЈМУ ПРИВРЕДЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВА

. Autor:

Стевановић: Експо Ниш 2017. у корак с политиком Владе

Министарство привреде Србије подржало је организацију Сајма приврeде и предузетништва Експо Ниш 2017. који ће се под покровитевљством Града Ниша, а у организацији ГО Пантелеј одржати од 21. до 23. септембра у Хали Чаир.

-Изражавамо пуну подршку реализацији овог пројекта ГО Пантелеј, истиче у допису државни секретар Министарства привреде Драган Стевановић. Министарство привреде указује да  план општине Пантелеј – Ниш да организује сајам привреде и предузетништа кореспондира са политиком Владе Србије. Државни секретар подсећа да је Влада након што је 2016. прогласила годином предузетништва у том правцу означила и деценију пред нама, с немером да у том периоду пружа континуирану подршку МСПП сектору, односно малим и средњим предузећима и предузетништву, да би се искористио њихов пун капацитет.

- Програм Дееценија предзетништва под једним кровом окупља, пре свега надлежна министарства и агенције, али и Привредну комору Србије, међународне донаторе, друштвено одговорне компаније, пословне асоцијације, невладине организације и пре свега друге снаге које су спремне и могу да директно помогну или афирмишу развој предузетништва и предузетничког духа у србији, истиче Стевановић у подршци Министарства привреде одржавању Сајма Експо Ниш 2017 и спремности организатора да помогне даљем развоју предузетништва.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %