sort proizvodi
news

Отворен Сајам привреде и предузетништва Експо Ниш 2017

. Autor:

Први међународни  Сајам привреде и предузетништва Експо Ниш 2017, који под покровитељством Града Ниша, организује Градска општина Пантелеј, уз подршку Министарства привреде Републике Србије, РАС, ПКС и регионалних комора и Националне службе за запошљавање отворен је данас у Хали Чаир.  Сајам је званично отворио државни секретар Министарства привреде Репубике Србије Драган Ђ. Гргуровић. У име Града Ниша, као покровитеља ове значајне привредне манифестације присутнима се обратио Градоначелник Града Ниша, Дарко Булатовић, док је, у име организатора, госте, учеснике и посетиоце Сајма поздравио председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић.  Експо Ниш 2017 окупио је многобројне представнике привредног сектора, локалне самоуправе, банкарско – финансијског сектрора и дипломатског кора, као и ученичке компаније и удружења, а међу гостима Сајма је и велика привредно – политичко - медијска делегација из Белорусије.

Сајам привреде и предузетништва Експо Ниш 2017. од великог је значаја за Град Ниш, регион и Србију, као сусрет пословања великих, малих и седњих предузећа, породичних фирми и компанија, и место презентације нових производа, технологије, иновација, бизнис планова и финансијских изазова у производном, услужном, ИТ сектору.

Сајам ће бити отворен за посетиоце од 21-23.9.2017. Радно време Сајма је од 10 часова, а улаз је бесплатан за све грађане.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %