sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

ПАНТЕЛЕЈСКА МУЗИЧКА ВРТЕШКА 2023

ПОЗИВАМО СВЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ НИШЛИЈЕ И ГОСТЕ НА ЗАЈЕДНИЧКО ДРУЖЕЊЕ 08. августа 2023. од 20 часова, двориште Дома ученика/Енглески дом, уз препознатљиве Пантелејце и чувена музичка имена: * Бобан Здравковић и бенд Саита и црне мамбе * наступ КУД Анђели. 09.августа, од 18 часова, Дом ученика/Енглески дом - "Пантелејска вртешка за децу": *креативне и музичке радионице, *летње игре у комшилуку *луткарске представе: "Пут око света" и "Кафина".

by

Званично затварање овогодишње 17. Међународне колоније анимираног филма за децу и младе

Међународна колонија анимираног филма за децу и младе „Пантелеј 2023“, коју већ седамнаест година организује Градска општина Пантелеј у сарадњи са Студијом цртаног филма 98 и Удружењем „Анима“ Ниш, званично је завршила још једну успешну сезону.

by

Скупштина у знаку ПДР Каменички вис и општинским признањима

Одборници Скупштине Градске општине Пантелеј једноглсно су изгласали позитивно мишљење о Плану детаљне регулације за подручје Каменичког виса и викенд насеља на потезу Каменица-Церје, које претходи у процедури усвајања планских докумената на Скупштини града

by

Подршка запошљавању са републичког нивоа

Проактивна политика запошљавања коју Градска општина Пантелеј истрајно сроводи у континуитету од 2015.године, кроз своје годишње Локалне акционе планове запошљавања, била је повод за званичну посету директора Националне службе за запошљавање, Зорана Мартиновића овој Општини.

by

Отворена Међународнa колонијa анимираног филма за децу и младе „Пантелеј 2023“

Председница Градске општине Пантелеј Наташа Станковић званично је отворила Међународну колонију анимираног филма за децу и младе „Пантелеј 2023“, која се већ седамнаест година организује у сарадњи са Студијом цртаног филма 98 и Удружењем „Анима“Ниш. Ова креативна манифестација, која ће трајати у наредних пет дана, намењена је деци и омладини из Ниша и других градова и њиховим вршњацима из Босне и Херцеговине, Северне Македоније и Републике Српске.

by

Здравствена трибина за чланице Удружења „Будите уз нас“

У великој сали Градске општине Пантелеј одржана је трибина о актуелним здравственим темама: превенцији и лечењу рака дојке и превенцији гинеколошких малигнитета као учесталих обољења савремених жена у свим старосним добима.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %