sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Ролеријада  ,,Пантелеј 2017''

Председник ГО Пантелеј, Братимир Васиљевић званично је отворио прву Међународну ролеријаду Пантелеј 2017. које је одржана на Сомборском булевару, на подручју ове општине. У Трци на ролерима учествовале су екипе из више градова Србије и гостујуће екипе из Бугарске, разврстане по категоријама, од најмлађих узраста до пет година до најстаријих, изнад шеснаест година. Победници у свим категоријама награђени су медаљама и другим признањима.

by

Почетак купалишне сезоне

Председник ГО Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства присуствовали су данас са званичницима нишавског округа, Војске и Града Ниша званичном отварању купалишне сезоне на Врежинском базену.

by

Састанак са кинеским привредницима

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић присустовао је састанку са потенцијалним инвеститорима из Кине који је одржан у кабинету градоначелника Ниша, Дарка Булатовића. Том приликом представници Канцеларије за локални економски развој Града Ниша презентовали су кинеским привредницима потенцијлне локације којима располаже град за будуће инвестиције и изградњу нових фабрика.

by

Пријем за ватрогасце

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић и представници општинског руководства примили су у великој сали чланове екипе „Градског добровољног ватрогасног друштва“ из Ниша који ће од 09. До 16 јула учествовати на 16. Међународном такмичењу ватрогасних бригада у граду Вилаху у Аустрији.

by

Пријем за делегацију Белгорода

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и заменик председника, Александар Милосављевић приредили су пријем за трочлану делегацију братског рада Белгорода која је боравила у Нишу поводом градске славе, светог цара Константина и царице Јелене. Том приликом, са члановима гостујуће делегације из Русије, коју је предводио начелник Управе града Белгорода, Андреј Косников размењени су пригодни поклони са мотивима знамења Града Ниша и Градске општине Пантелеј у знак сећања на братске сусрете у Нишу

by

Градска слава

У име ГО Пантелеј, Братимир Васиљевић присуствовао је празничној литургији и обреду сечења колача поводом славе Града Ниша, Св.цара Константина и царице Јелене.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %