sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Нови вењак у порти Храма

У наставку теренског обиласка, руководство Општине посетило је порту Цркве Светог Пантелејмона на чијем се улазу поставља вењак који је обезбедила Општина Пантелеј као одмориште за посетиоце цркве и многобријне грађане који овај преуређењи простор користе као парк. Овај вењак је један од 26 који ће у току ове године бити постављени на територији Градске општине Пантелеј.

by

Обилазак завршних радова на крову О.Ш.

Поводом овогодишњих улагања у одржавање школских објеката, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства обишао је Основну школу „Мика Антић“ У овој школи завршавају се санациони радови на крову школске зграде која је прокишњавала а финансирају се из општинског буџета у оквиру подршке Градске општине Пантелеj унапређењу услова рада и несметаног одвијања наставе у основним школама на њеном подручју. За ове радове Градска општина Пантелеј определила је 140 000

by

Признања за добровољно служење војног рока

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, присуствовао је свечаности уручења Значака и Захвалница отаџбине војним обвезницима који су добровољно одслужили војни рок са оружјем у генерацији војника 2011-2016. Свечаност је одржана у Дому војске у организацији Регионалног центра Министарства одбране у Нишу, а председник Васиљевић заједно са председницима осталих градских општина уручио је признања војним обвезницима са подручја општине Пантелеј.

by

Одржана јавна расправа о темама од јавног интереса

У складу са Законом о јавном информисању и медијима и усвојеним Механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј,у сарадњи са Медиа и реформ центром Ниш, спровела је јавну расправу о темама од јавног интереса.

by

ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА - предложите теме од јавног интереса

У складу са Законом о јавном информисању и медијима усвојеним механизмом утврђивања јавног интереса у области јавног информисања, Градска општина Пантелеј упућује ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМА са овог подручја да путем званичног општинског e-mail-а pantelej@gmail.com доставе предлоге тема од јавног интереса, односно дапредложе теме о којима је потребно да се информишу путем медија (телевизија, радија, електронских портала и штампе). Изабране теме биће саставни део конкурса за медијске пројекте које ће суфинансират

by

ШАКАЛИЈАДА 2019.

Градска општина Пантелеј у сарадњи са Ловачким  удружењем града Ниша организује традиционалну, девету по реду  „Шакалијаду“, у недељу, 24.фебруара 2019.године у ширем атару села Горња Врежина.  Касније током дана, испред Задружног дома, биће презентован улов и проглашени најуспешнији ловци на шумске предаторе у склопу традиционалног ловачког дружења.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %