sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Едукација за произвођаче са пантелејског виногорја

У оквиру континуиране подршке пољопривредницима са свог подручја, посебно произвођачима вина и ракије коју негују традицију пантелејског виногорја у својим породичним подрумима,Градска општина Пантелеј организовала је, у сарадњи са Секретаријатом за пољопривреду Града Ниша, стручно предавање посвећено овој производњи са посебним освртом на проблеме који је најчешће прате.

by

Радни састанак о комуналним приоритетима

Председник Градске општине Пантелеј Братимир Васиљевић са најужим руководством одржао је радни састанак са координаторима Радне групе за изградњу водоводне, канализационе и саобраћајне мреже. Тема састанка били су разговори о предстојећим активностима на територији општине, а односе се на асфалтирање улица и израду водовода и канализације.

by

Радни састанак са Домом здравља

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови најужег општинског руководства одржали су радни састанак са директором нишког Дома Здравља, проф.др Милорадом Јерканом и члановима руководећег тима ове здравствене установе. На састанку, који је уприличен на самом почетку пословне године, постигнут је договор о наставку сарадње која је обострано оцењена као изузетно успешна у протеклих пет година, посебно током 2018. када су постигнути изванредни резултати у погледу унапређења примарне здравс

by

Састанак руководства ГО Пантелеј и 3.бригаде КОВ

У оквиру континуиране сарадње војске и локалне заједнице, на почетку нове календарске и пословне године, у Градској општини Пантелеј сусрели су се представници руководства Општине и команде 3.бригаде Копнене војске. Састанак је био посвећен наставку дугогодишње плодне сарадње а овом приликом, представници Војске, на пригодан начин одали су признање за свеукупну досадашњу сарадњу председнику Општине Пантелеј, Братимиру Васиљевићу.

by

Обележен 11.јануар

Поводом 11.јануара, Дана ослобођења Ниша од Турака, званичници Града Ниша и Градских општина, Нишавског округа, Војске и других институција положили су венце на споменик ослободиоцима Ниша на централном градском Тргу. У име Градске општине Пантелеј венце су положили председник, Братимир Васиљевић, заменик председника Ненад Радојковић и општински већник, Стеван Веселиновић.

by

БОЖИЋНА ЧЕСТИТКА

Свим житељима Пантелеја и грађанима Ниша, радосне Божићне празнике, личну и породичну срећу, жели председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић са члановима општинског руководства.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %