sort proizvodi

Најновије вести и обавештења

by

Пријем за просветну делегацију из Општине Кавадарци

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства приредили су пријем за просветну делегацију из Општине Кавадарци у Македонији. Делегација је у радној посети ОШ Мирослав Антић у оквиру успостављања сарадње основношколских установа која је проистекла из потписаног меморандума о сарадњи Општина Кавадрци и Пантелеј током прошле године.

by

Споразум о суорганизацији Сајма предузетништва

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић, у име општинског руководства потписао је Споразум о пословно-техничкој сарадњи са фирмом „Наш сајам“, чиме је озваничен почетак заједничких, суорганизаторских припрема за одржавање сајма предузетништва у Нишу, чији ће домаћин, уз подршку Града Ниша, бити Градска општина Пантелеј. Сајам се планира за крај маја ове године, са учешћем стотинак излагача из Ниша и овог дела Србије, уз настојање Градске општине Пантелеј да омогући и представљање предузетнич

by

Oсмомартовска акције КЗМ ГО Пантелеј

Поводом Осмомартовског празника, председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и чланови општинског руководства у сарадњи са Канцеларијом за младе Градске општине Пантелеј, спровели су 8.марта, на простору испред пијаце у Дурлану, пригодну акцију уручивања цветних поклона грађанкама Пантелеја. Акцију је подржала Општина Пантелеј а овим симболичним гестом указана је пажња и захвалност за све улоге које савремене жене носе у породици, заједници и друштву у целини.

by

Конкурс за медијске пројекте

Градска општина Пантелеј расписала је јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у јавном информисању у 2017.години. Конкурс за медијске пројекте отворен је од 6.марта до 5.априла 2017. године до када је упућен и позив новинарским и медијским удружењима као и медијским стручњацима заинтересованим за рад у стручној комисији за оцену поднетих пројеката. Укупно опредељена средства за ову намену износе милион и 400 хиљада динара.

by

Усвојене измене Статута Општине Пантелеј

Одборници Скупштине Градске општине Пантелеј усвојили су измене и допуне Статута као најважнијег документа Општине које проистичу из усаглашавања са Статутом Града Ниша као оснивача градских општина. Статутарним изменама општине су добиле значајнију улогу у креирању годишњих програма рада јавних предузећа и контроли реализације планираних послова на својим територијама, самосталност у изради општинских буџета и могућност да школским и предшколским установама на свом подручју интервентно помажу у домену теку

by

Споразум са Факултетом спорта и физичког васпитања

Председник Градске општине Пантелеј, Братимир Васиљевић и декан Факултета спорта и физичког васпитања, проф.др Милован Братић потписали су Споразум о сарадњи Општине и ове високошколске установе. Свечаном чину потписивања споразума у сали Општине присуствовао је и помоћник градоначелника Ниша за високо образовање, проф. др Небојша Ранћеловић и чланови руководства Градске општине Пантелеј.

Претражите вести

Наташа Станковић

Председница Градске општине Пантелеј

email

Градска општина Пантелеј

place Гутенбергова 4а, 18 103 Ниш

local_phone +381 18 201280

email pantelej@gmail.com

local_printshop +381 18 201281

access_time Понедељак - Петак 07:30 - 15:30

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %